Op zoek naar een voordelige Chromebook? Dan is de Acer chromebook CB514-1H-C7ZL aanbieding iets voor jou! Deze laptop heeft een mooi design en werkt uitstekend voor jouw alledaagse taken. En het allermooist: je scoort hem nu met €50,- korting bij BCC! Nu haal je deze laptop met Chrome OS al in huis voor het magere bedrag van €299,-. Dit is een super deal! Sla snel je slag en schaf deze Chromebook aan.

> Bekijk hier direct de Acer chromebook CB514-1H-C7ZL bij BCC

 

Specificaties van de Acer Chromebook CB514-1H-C7ZL laptop

  • Beeldscherm: 14 inch, Full HD
  • Processor: Intel Celeron N3350
  • Besturingssysteem: Chrome OS
  • Intern geheugen: 4 GB
  • Videokaart:  Intel HD Graphics 500
  • Gewicht: 1,4 kg

 

De Acer chromebook CB514-1H-C7ZL is een superfijne laptop voor iedereen die vlot wilt werken aan zijn alledaagse taken, maar niet teveel geld wilt besteden aan een laptop. De Acer chromebook CB514-1H-C7ZL is binnen een paar seconden opgestart, is super makkelijk in gebruik en gaat lekker lang mee. Deze Chromebook met Chrome OS is dan ook perfect voor studie of werk. De bestanden worden allemaal in de Cloud opgeslagen, dus zullen deze nooit meer verloren gaan! Met een Chromebook ga je helemaal mee met de tijd. Het wordt de hoogste tijd er één aan te schaffen! Profiteer nu van de Acer Chromebook CB514-1H-C7ZL aanbieding bij BCC!

 

De Acer Chromebook CB514-1H-C7ZL kopen? Dit is de beste aanbieding

> Bekijk hier de Acer chromebook CB514-1H-C7ZL aanbieding bij BCC – nu met €50,- korting!

 

Bekijk hier andere Acer Chromebook aanbiedingen:

Bol.com

Coolblue

Amazon 

MediaMarkt

 

In dit artikel las je over de beste Acer Chromebook CB514-1H-C7ZL aanbieding van het moment. Dit is de aanbieding bij BCC. Nu haal je ‘m hier voor slechts €299,-!

 

Laatste prijs- en voorraadcheck: 22 juli 2020