A.S.K.V. Particolarte

Particolarte is een studentenvereniging gericht op kunst en cultuur. Op allerlei manieren kun je bij ons je creativiteit uiten. Zo zijn er commissies voor verschillende kunstvormen: muziek, theater, beeldende kunst en dans. Ook kan je schrijven voor het verenigingsblad, je stem laten horen bij de zangcommissie of meewerken aan de grote jaarlijkse toneelproductie. Voor wie liever naar andermans kunsten kijkt, wordt er elke maand een culturele agenda samengesteld. Hierbij krijg je korting op de geselecteerde concerten, musea en theatervoorstellingen.

Drie keer per jaar wordt er een open podium georganiseerd waarbij sketches, ludiek toneel, zelfgeschreven liedjes en andere acts worden vertoond door de leden. Verder geeft Particolartes songfestival iedereen een kans om onder begeleiding van een vaste band de sterren van de hemel te zingen. Ook hier geldt weer: je hoeft niet mee te doen, je bent ook van harte welkom als publiek! Verder worden er gedurende het jaar verschillende feesten georganiseerd, zijn er twee introductie-weekenden en twee buitenlandweekenden.

Verder wordt er elke maandag vanaf 21:30 geborreld in Sociëteit Krater, voor de borrel wordt er ook nog gekookt en voor 3 euro kun je dan om 20:00 aanschuiven.

Facts Particolarte

Leden

Aantal leden

  • Percentage Vrouw 56% 56%
  • Percentage Man 44% 44%

Aantal eerstejaars

Mogelijkheden

N

Eigen societeit

N

Eigen mensa

Openingstijden

Ma: 21:30 – 04:00

Di: –

Wo: –

Do: –

Vr: –

Za: –

Zo: –

Oprichting

1989

Contributie

€ 100,- per jaar

Bierprijs

€ 1,50

Lid worden

De introperiodes zijn in september en februari, maar lid worden kan gedurende het hele jaar

Foto’s Particolarte

Contact Particolarte

Adres sociëteit

Sociëteit KPATHP
Prinsengracht 181
1015 DS Amsterdam

Adres bestuur

CREA
Nieuwe Achtergracht 170
1018 WV Amsterdam

Email

info@particolarte.nl