Is jouw oude MacBook toe aan een nieuwe Apple laptop aanbieding? Dan ben je hier helemaal aan ’t juiste adres! Op Studenten Wegwijzer lichten we graag de beste Apple laptop aanbiedingen uit zodat jullie met extra korting een nieuwe MacBook kunnen aanschaffen. Het studentenleven is al duur genoeg toch?

Bekijk hier alle Apple laptop aanbiedingen bij:
Coolblue | Bol.com | MediaMarkt | Amac | YourMacStore

 

Laatste Apple laptop aanbiedingen

Nieuwe Apple MacBook Air kopen? Wat dacht je van…

 

Nieuwe Apple MacBook Pro kopen? Wat dacht je van…

 

Het verschil tussen een Apple MacBook Air & Pro?

Wil jij weten welke Apple laptop aanbieding het best bij jou past, maar weet je het verschil niet tussen een MacBook Air & MacBook Pro? Geen probleem! We leggen jullie hieronder graag kort en bondig uit wat het verschil is tussen deze twee Apple laptops.

Een MacBook Air is, zoals je waarschijnlijk al had gespot, een stuk voordeliger dan een MacBook Pro. Heb je niet zo’n groot budget voor een nieuwe laptop? Dan is de keus voor jou makkelijk gemaakt en kun je het best kijken naar de Apple laptop aanbiedingen voor een MacBook Air. De MacBook Air is een geschikte laptop voor het gebruik van internet, het schrijven van teksten, het gebruik van e-mail en voor het kijken van films en series.

Ben je op zoek naar een Apple laptop aanbieding die meer specifiek is gericht voor zwaardere werkzaamheden zoals het gebruik van grafische programma’s? Kijk dan naar bovenstaande laptop aanbiedingen voor een MacBook Pro. De MacBook Pro heeft een scherp retinascherm, beschikt over veel opslag en heeft een M1-chip waardoor je snel kunt wisselen tussen je grafische programma’s. Wanneer je een MacBook Air hebt, zul je merken dat dit veel trager gaat.

Ben je eruit voor welke Apple laptop aanbieding je moet gaan? Mooi! Natuurlijk zijn bovenstaande Apple laptop aanbiedingen maar een kleine greep uit het grote assortiment. Bekijk onderstaande webshops voor alle Apple laptop aanbiedingen en vind jouw nieuwe laptop!

 

Bekijk hier alle Apple laptop aanbiedingen bij:
Coolblue | Bol.com | MediaMarkt | Amac | YourMacStore

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.