Een Apple MacBook is één van de populairste laptops onder studenten, en jij kunt tijdelijk met veel korting deze laptop aanschaffen! De razendsnelle MacBook Pro Retina 13 inch koop je namelijk nu voor maar €1479,- in plaats van €1539,- bij Laptopshop.nl / Coolblue!

Hieronder de specificaties van de MacBook Pro Retina en nog een aantal tips om de laptop voordelig in huis te halen.

Specificaties MacBook Pro Retina 13,3 inch

  • 13,3 inch scherm
  • 2560×1600 WQXGA schermresolutie
  • Intel Core i5-5257U
  • 8 GB RAM
  • 256 GB SSD

De MacBook Pro Retina 13 inch is een laptop die zelfs het zware werk aankan. Een film kijken of een snelle game spelen? Dat is op de MacBook Pro Retina geen probleem! Door de zeer platte aluminium behuizing is de MacBook gemakkelijk mee te nemen naar college of werk. De MacBook Pro Retina heeft daarnaast een Retina IPS-beeldscherm, waardoor je een kristalhelder en overzichtelijk beeld hebt.

Ook blijft de MacBook Pro Retina snel werken door de SSD-schijf. Dit maakt deze MacBook ideaal voor het gebruik van zware bestanden, professionele foto’s en video’s (en het bewerken daarvan), het spelen van games en het gebruik van grafische- en 3D-toepassingen.

Mocht je liever een extreem lichte MacBook willen, dan raden we je aan om te kijken naar een Apple MacBook Air. Dit is het lichtste model van Apple en ideaal voor studenten (nu in de aanbieding voor €999,-)!

 

Apple MacBook Pro Retina 13,3 inch kopen? (goedkoopste aanbieding)

Tijdelijk is de Apple MacBook Pro Retina extra goedkoop te bestellen bij Laptopshop.nl / Coolblue. Maar, wees er snel bij, want voordat je het weet is deze aanbieding weer verlopen.

> Bekijk de Apple MacBook Pro Retina 13,3 inch / 256GB aanbieding bij Laptopshop.nl / Coolblue (€1479,- in plaats van €1539,-)