Back to School

Deze zomer kun je als (aankomend) student weer profiteren van allerlei Back to School acties & deals. Op deze pagina vind je de beste tips & aanbiedingen voor Back to School spullen zoals laptops, rugtassen, koptelefoons, mobiele telefoons en nog veel meer Back to School 2023 acties & kortingen! 

Vooral laptops zijn zeer populair tijdens de Back to School acties. Zelfs de nieuwste modellen zijn afgeprijsd. Maak dus gebruik van de Back to School 2023 acties en bekijk de aanbiedingen bij: Coolblue, Apple, Bol.com, MediaMarkt, Leapp, Megekko, HEMA & Wehkamp

TIP: bekijk onze top 10 beste laptops voor studenten & vind de perfecte laptop voor je studie!

Bekijk Back to School 2023 acties & deals bij:

Back to school (laptop) aanbiedingen laptopshop
Back to school (laptop) aanbiedingen laptopshop
Back to school (laptop) aanbiedingen laptopshop
Back to school (laptop) aanbiedingen laptopshop
Bezig met laden

Back to School actie 2023 - Schoolspullen & meer

Yes! Het nieuwe schooljaar gaat alweer bijna van start en dat betekent: nieuwe Back to School acties & deals! Tijdens de zomer van 2023 kun je weer profiteren van allerlei Back to School aanbiedingen bij bekende webshops, zoals Coolblue, MediaMarkt, Bol.com, Leapp, Megekko, HEMA en Wehkamp. De Back to School periode is het ideale moment om schoolspullen en andere artikelen te bestellen voor het komende schooljaar en wij helpen je daar graag bij. Op deze pagina vind je tijdens Back to School 2023 de beste acties, deals, kortingen en aanbiedingen. 

TIP: wil je tijdens het nieuwe collegejaar extra goed voor de dag komen? Bekijk dan ook eens de top 10 damesgeuren en herengeuren

Back to School laptop

Het meest populaire product tijdens Back to School 2023 is zonder twijfel de laptop. Wij weten als geen ander dat een snelle, krachtige laptop ultra belangrijk is als je gaat studeren. Je gebruikt hem iedere dag en dus is het slim om je van tevoren te verdiepen in wat voor soort laptop je nodig hebt. Heb je een laptop nodig voor grafische taken of wil je er juist films en series op kijken in je vrije tijd? En moet hij licht en compact zijn of juist heel snel? Er zijn genoeg dingen om aan te denken... 

TIP: bekijk onze top 10 beste laptops voor studenten & vind de ideale laptop voor jouw studie!

Hoe dan ook, Back to School 2023 is het perfecte moment om die nieuwe laptop te bestellen. Vooral bij MediaMarkt, Coolblue en Bol.com vind je veel laptops met een Back to School actie of korting. Zo bespaar je eenvoudig en snel een hoop geld! 

Klaar voor een nieuw schooljaar? Alle schoolspullen in huis?

Zeker weten dat jij alles goed hebt geregeld voor het nieuwe schooljaar weer begint qua schoolspullen? Wanneer je voor het eerst gaat studeren, kunnen er een hoop nieuwe zaken bij komen kijken. Heb jij bijvoorbeeld je studiefinanciering al aangevraagd of heb je het juiste lesmateriaal in huis gehaald? Bekijk hier onze handige checklist en ga goed voorbereid het nieuwe schooljaar in!

Schrijf je in bij een studentenvereniging

Ga je binnenkort studeren en wil je je inschrijven bij een studentenvereniging? In elke (grote) stad waar je kunt studeren, vind je ook een studentenvereniging. Bekijk hier welke studentenverenigingen er allemaal zijn & doe alvast je research! Ga jij bijvoorbeeld studeren in Rotterdam, Delft of Amsterdam? Bekijk dan hier alvast alle specifieke studentenverenigingen. 

Introductieweken Back to School 2023

In één oogopslag zien waar en wanneer de introductieweken plaatsvinden voor de grootste studentensteden van Nederland? Bekijk dan hier ons handige overzicht van alle introductiewerken voor studiejaar 2023-2024.

 

FAQ Back to School

Benieuwd naar de meest gestelde vragen over Back to School? Lees ze hieronder!

1. Wat is Back To School?

Back to School is de periode voor het nieuwe school-/studiejaar van start gaat, meestal in juli, augustus en september. Tijdens de Back to School periode zijn er (web)winkels die speciale acties en aanbiedingen hebben voor producten zoals laptops, rugzakken, schoolspullen, smartphones en koptelefoons. 

2. Wanneer begint Back To School 2023?

Back to School gaat meestal in de zomer van start, rond juli/augustus. De actieperiode start bij veel winkels halverwege de zomervakantie en loopt door tot medio september. Meer dan genoeg tijd dus om die nieuwe laptop voor school met korting te bestellen!

3. Welke winkels doen mee aan Back To School?

De meeste winkels waar je apparatuur en benodigdheden voor het nieuwe school-/studiejaar kunt halen doen mee aan Back to School. Onze favoriete winkels om de beste deals te scoren zijn: CoolblueBol.comMediaMarktHEMA & Wehkamp.