Ben jij op zoek naar de beste draadloze oordopjes onder 100 euro? Dan ben je hier helemaal op de juiste plek. Veel mensen gebruiken dagelijks draadloze oortjes. Of het nou in je vrije tijd is tijdens het bellen, serie kijken, sporten, schoonmaken, op je werk tijdens een online meeting of voor school tijdens het kijken van een college; je hebt altijd je draadloze oortjes bij de hand. Geen gedoe met draden in de knoop of een telefoon die je altijd in de buurt moet houden. Ideaal dus! Maar waar vind je de beste draadloze oordopjes onder 100 euro? In deze top 8 natuurlijk!

Of bekijk meteen alle draadloze oortjes onder 100 euro bij:
> Coolblue
> MediaMarkt
> bol.com

 

Top 8 Beste draadloze oordopjes onder 100 euro

 1. JBL Live Pro 2 Zwart
 2. Sony WF-C700N
 3. JBL Tune Flex Ghost Zwart
 4. Samsung Galaxy Buds 2 Zwart
 5. Rolfstone Nova Sport
 6. Beats Flex Zwart
 7. Adidas Z.N.E 01 ANC
 8. FRESH ‘N REBEL Twins 1 Ice Grey

 

Waar moet je op letten?

Er is natuurlijk een groot aanbod aan draadloze oortjes, juist omdat deze zo populair zijn. Er zijn veel grote en betrouwbare merken die draadloze oordopjes aanbieden, zoals JBL, Samsung en Sony. Maar hoe kies je dan de beste voor jou? Hieronder staan een aantal andere extra’s waarop jij een keuze kan baseren:

 • Waterdichte oortjes: handig wanneer je ze buiten gebruikt of tijdens het sporten.
 • Oortjes met Ambient Sound: als je ook je omgeving nog wil horen. Bijvoorbeeld in het verkeer.
 • Noise Cancelling: wanneer je je omgeving juist niet wil horen. Bijvoorbeeld op school of thuis als je je moet concentreren.
 • Hoge geluidskwaliteit.
 • Draagcomfort.
 • Een goede microfoon: voor als je veel met je oortjes belt.
 • Een app waar je de oortjes aan kan koppelen, voor bijvoorbeeld sportprestaties.

 

Beste draadloze oordopjes onder 100 euro | Top 8

Om je te helpen bij het vinden van de beste draadloze oordopjes onder 100 euro, hebben wij een top 8 opgesteld. Neem ‘m snel door!

1. JBL Live Pro 2 Zwart

beste-draadloze-oordopjes-onder-100-euro-jbl-live

Deze oortjes zijn ideaal als je geconcentreerd wil werken in een onrustige omgeving. Door de Active Noise Cancelling worden een ruis en storende omgevingsgeluiden gedempt. Werken, leren of serie kijken in de trein, een onrustig studentenhuis of op school? Geen probleem dus! Daarnaast laden deze oortjes supersnel op, na 15 minuten opladen kun je de oortjes weer voor vier uur gebruiken. Ten slotte kun je de geluidsweergave personaliseren in een app.

> Shop hier de JBL Live Pro 2 Zwart

2. Sony WF-C700N

beste-draadloze-oordopjes-onder-100-euro-sony

De Sony WF-C700N hebben een heel hoog draagcomfort. Als jij langere periodes je oortjes draagt, is het toch wel fijn dat ze lekker zitten. Door de ergonomische vormgeving hoef je daar bij deze oortjes niet over te twijfelen. Het geluid is heel erg helder en de oortjes laden supersnel op. Verder beschikken deze oortjes over Active Noise cancelling, Ambient Sound en Windruisreductie technologie, waardoor je goed kunt bellen. Wat wil je nog meer? Momenteel koop je ze ook nog eens met 20% korting!

> Scoor hier de Sony WF-C700N aanbieding bij bol.com

3. JBL Tune Flex Ghost Zwart

beste-draadloze-oordopjes-onder-100-euro-jbl-tune

De JBL Tune Flex Ghost Zwart heeft verschillende functies waardoor je heel gemakkelijk kunt bellen met je oortjes. De oortjes hebben vier verschillende microfoons. Door de VoiceAware kun je zelf bepalen hoeveel van je eigen stem je kan laten horen. Andere functies zoals Active Noise Cancelling, Ambient Aware, TalkThru en VoiceAware zorgen ervoor dat jij alles kunt doen wat je wil. Beheer deze functies gemakkelijk in de app.

> Check deze oordopjes van JBL Tune Flex hier

4. Samsung Galaxy Buds 2 Zwart

beste-draadloze-oordopjes-onder-100-euro-samsung

Deze oordopjes kun je op een ideale manier koppelen met je Samsung smartphone. Elke keer als je de oortjes in doet, verbinden ze automatisch met je telefoon. In de Samsung Wearable app kun je het geluid afstemmen op jouw specifieke wensen en vind je andere handige informatie over de oortjes. Schakel Ambient Sound of Noise Cancelling in op de juiste momenten. Ten slotte worden deze oortjes met verschillende maten oordoppen geleverd, zodat er altijd één bij zit die goed past.

> De Samsung Galaxy Buds 2 Zwart koop je bij Coolblue

5. Rolfstone Nova Sport

beste-draadloze-oordopjes-onder-100-euro-rolfstone

Zoals de naam al zegt, deze oortjes zijn speciaal gemaakt om mee te sporten. Het model is zo gemaakt dat ze niet snel uit je oor vallen tijdens bijvoorbeeld het hardlopen. Ze zijn namelijk zweet- en regenbestendig. Ook kan je handsfree de telefoon opnemen. En, je hebt ook geen excuus meer om eerder te stoppen met sporten doordat je oortjes leeg zijn. Ze gaan namelijk tot wel 20 uur mee terwijl je muziek afspeelt.

> Schaf hier de Rolfstone Nova Sport oordopjes aan

6. Beats Flex Zwart

beste-draadloze-oordopjes-onder-100-euro-beats

Wil je er echt zeker van zijn dat je je oortjes niet verliest? Dan kan een model zoals deze misschien weleens de beste keuze zijn voor jou. Door de W1 Chip verbinden de oortjes automatisch met al jouw Apple apparaten, zoals je iPhone, iPad of Mac. Laad de oortjes 10 minuten op en je kunt weer 1,5 uur muziek luisteren. Doordat het snoer plat is, raakt hij minder snel in de knoop. Ten slotte bedien je de muziek gemakkelijk via de afstandsbedieningen aan het snoer. Probeer de verschillende oordopjes uit voor de perfecte maat.

> Check deze Beats oortjes bij Coolblue

7. Adidas Z.N.E 01 ANC

beste-draadloze-oordopjes-onder-100-euro-adidas

Bij deze oortjes kun jij de levensduur van het product zelf verlengen. Dit doe je door de eco-oplaadmodus te gebruiken. Hierdoor laden de oortjes eigenlijk maar op tot 80%, maar daardoor gaan ze wel een stuk langer mee. Verder zijn de oortjes zweet- en waterbestendig, zit er kwalitatief heel goed geluid in en kun je ervoor kiezen om Noise Cancelling aan te zetten. Test de drie verschillende oortips uit voor de beste pasvorm.

> Shop de Adidas Z.N.E 01 ANC hier

8. FRESH ‘N REBEL Twins 1 Ice Grey

beste-draadloze-oordopjes-onder-100-euro-fresh

De laatste uit dit rijtje is zeker niet de minste. Voor een prikkie heb je deze oortjes als gescoord. Ze koppelen automatisch met je telefoon en de oortjes kunnen ook apart van elkaar gebruikt worden. De oortjes bedien je door het touchscreen aan de zijkant van de oortjes te gebruiken of handsfree via je Siri of spraakbediening. Ideaal!

> Scoor deze beste draadloze oordopjes onder 1oo euro bij de MediaMarkt

 

> Ben je op zoek naar de beste draadloze oortjes van alle prijzen? Bekijk hier de top 10!

Hopelijk kun jij met behulp van onze top 8 voor de beste draadloze oordopjes onder 100 euro voordelig en gemakkelijk oortjes kopen! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, het best verkochte oortjes bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.