Op zoek naar de Bosch MUM48A1 keukenmachine? Kijk niet verder, want je vind ‘m hier in de aanbieding! Deze handige keukenmachine is een must have voor jouw keuken. En al helemaal mooi: de Bosch MUM48A1 keukenmachine kun je nu kopen met 38% korting bij Bol.com. Momenteel is deze keukenmachine van Bosch met korting verkrijgbaar in het zwart en rood. Bekijk de verdraaid goede Bosch MUM48A1 keukenmachine aanbieding hieronder!

> Bekijk direct de Bosch MUM48A1 keukenmachine aanbieding bij Bol.com

 

Specificaties Bosch MUM48A1 keukenmachine

  • Roestvrijstalen mengkom van 3,9 liter
  • Inclusief patisserie set (garde, klopper, kneedhaak) & foodprocessor (met 3 snijschijven)
  • Met Dynamische 3D roersysteem MultiMotion Drive
  • Vermogen van 600 watt


De Bosch MUM48A1 keukenmachine is een compact apparaat, maar dat neemt de kracht niet weg! Deze alleskunner mixt, raspt, klopt, maalt & kneedt alles wat je maar wilt. 
Hou je van koken en bakken? Deze keukenmachine wil jij hebben! Het multitasken wordt heel gemakkelijk gemaakt én je hebt nooit meer gedoe met de handmixer of rasper… Haal nu de Bosch MUM48A1 keukenmachine aanbieding in huis!

 

Bosch MUM48A1 keukenmachine nu in de aanbieding bij Bol.com

De adviesprijs voor de Bosch MUM48A1 keukenmachine is €195,-, maar bij Bol.com kun je ‘m nu kopen voor maar liefst €119,99. Hier mee bespaar je €75,-! Wees er snel bij, want OP=OP.

> Bekijk hier de Bosch MUM48A1 keukenmachine bij Bol.com – 38% KORTING!

 

Of bekijk meer Bosch keukenmachines

Toch liever een ander type of andere kleur? Bekijk het Bosch keukenmachine assortiment bij:

> Bol.com

> Coolblue

> MediaMarkt

> Blokker

 

In dit artikel vond je de beste aanbieding voor de Bosch MUM48A1 keukenmachine. Dit product is momenteel te koop met 38% korting bij Bol.com. Bestel ‘m nu en haal er je voordeel uit!

 

Laatste prijs- en voorraad check: 21 april 2020