Wij hebben voor jullie een paar geweldige Clinique Moisture Surge aanbiedingen gevonden! Deze vetvrije crème-gel van Clinique is geschikt voor de (zeer) droge huid. De Clinique Moisture Surge Intense is nu te koop met flinke korting bij onder andere Bol.com, Douglas, ICI Paris XL en de Bijenkorf. Bekijk snel alle Clinique Moisture Surge aanbiedingen hieronder.

 

Clinique Moisture Surge aanbieding 2020 – Korting tot wel 30%

De voordeligste Clinique Moisture Surge Intense kopen jullie met maar liefst 30% korting bij Bol.com. Ook bij Douglas en ICI Paris XL zijn jullie voordelig uit met 25% korting. De Clinique Moisture Surge is verkrijgbaar in 30 ml of 50 ml. Bekijk hieronder de Clinique Moisture Surge aanbiedingen in 50 ml.

> Clinique Moisture Surge aanbieding bij Bol.com – €24,39 – 30% korting

> Clinique Moisture Surge aanbieding bij Douglas – €27,42 – 25% korting

> Clinique Moisture Surge aanbieding bij ICI Paris XL – €27,42 – 25% korting

> Clinique Moisture Surge aanbieding bij de Bijenkorf – €36,-

 

De Clinique Moisture Surge Intense is ook te koop in een 30 ml variant bij onder andere Douglas, ICI Paris XL en Wehkamp. Normaal gesproken is ‘ie ook te koop bij Bol.com, maar daar is die momenteel uitverkocht. Wacht niet langer en maak gebruik van deze geweldige kortingen! Bekijk hieronder de verschillende Clinique Moisture Surge aanbiedingen voor de 30 ml variant.

> Clinique Moisture Surge aanbieding bij Douglas – €17,13 – 25% korting

> Clinique Moisture Surge aanbieding bij ICI Paris XL – €17,40 – 25% korting

> Clinique Moisture Surge aanbieding bij de Bijenkorf – €22,-

 

Laatste prijs check: 26 maart 2020