Studentenverenigingen Delft

Delft is een echte studentenstad, en dus als aankomend student heb je een ruime keuze uit leuke studenten-, studie & studentensportverenigingen. Veel studentenverenigingen liggen direct in het centrum, en zijn dus goed bereikbaar. Opvallend veel van deze verenigingen zijn gevestigd in dezelfde straat; ‘Oude Delft’.

Maak kennis met de verenigingen in Delft!

Studentenverenigingen

AEGEE-Delft

De studentenvereniging ‘Association des États Généraux des Étudiants de l’Europe Delft’, of kortweg ‘AEGEE-Delft’, is een Europees georiënteerde vereniging in Delft. De vereniging behoort tot het grote ‘AEGEE-netwerk’, dit netwerk is vertegenwoordigd in meer dan 200 universiteitssteden in Europa. Deze vereniging organiseert onder andere buitenlandse reizen, leuke feestjes, borrels en een wekelijks diner.

> Lees meer

Delftsche Studenten Bond

De Delftsche Studenten Bond is een middelgrote, gemengde studentenvereniging in Delft. De vereniging is de een na oudste studentenvereniging in Delft.

> Lees meer

VGSD

De VGSD is een hechte, christelijke en actieve studentenvereniging in Delft. Een plek waar ze groeien in leven met God, ware vriendschappen sluiten, goede gesprekken voeren en waar gezelligheid geen tijd kent.

> Lees meer

Studieverenigingen

Sportverenigingen

D.S.W.Z. Broach

D.S.W.Z. Broach is de studenten-wedstrijdzeilvereniging van Delft. Sterker nog, Broach is zelfs de enige studentenvereniging in Nederland die zich richt op wedstrijdzeilen. Bij geen andere studentenzeilvereniging staat het wedstrijdzeilen zo hoog in het vaandel. Door deze insteek is Broach een vereniging van zeer fanatieke en enthousiaste zeilers. Broach geeft studenten de gelegenheid om wedstrijd te zeilen op elk niveau.

> Lees meer

DSSV ELS

ELS staat voor ‘‘Effe Lekker Schaatsen” en is de studentenschaatsvereniging van de Technische Universiteit in Delft. Bij ELS is er voor iedereen plaats! Of je nu beginner bent of al vanaf je vijfde op Friesche doorlopers de Nederlandse sloten en plassen onveilig maakt.

> Lees meer

D.S.R. Proteus-Eretes

Proteus-Eretes is met haar 901 leden de grootste roeivereniging van Delft. Roeien is voor ons dé verbindende factor tussen de leden. Of je voor de Olympische spelen traint, gewoon fit wil blijven, of liever vanaf de kant meekijkt, op Proteus is voor iedereen plek.

> Lees meer

Overige studentenverenigingen Delft

AEGEE-Delft
C.S.R. Delft
Delftsche Studenten Bond
Delftsch Studenten Corps
D.S.V. Sint Jansbrug
O.J.V. de Koornbeurs
Navigators Studentenvereniging Delft
Outsite
K.S.V. Sanctus Virgiel
D.S.J.V. Groover

Staat jouw vereniging hier niet bij? Of wil je ons informatie aanleveren voor een uitgebreidere vermelding met logo? Neem dan ajb contact met ons op via verenigingen@studentenwegwijzer.nl