D.S.W.Z. Broach

D.S.W.Z. Broach is de studenten-wedstrijdzeilvereniging van Delft. Sterker nog, Broach is zelfs de enige studentenvereniging in Nederland die zich richt op wedstrijdzeilen. Bij geen andere studentenzeilvereniging staat het wedstrijdzeilen zo hoog in het vaandel. Door deze insteek is Broach een vereniging van zeer fanatieke en enthousiaste zeilers. Broach geeft studenten de gelegenheid om wedstrijd te zeilen op elk niveau. Of je nu wedstrijdjes wilt varen in het weekend, wilt trainen voor een wereldkampioenschap of gewoon beter wilt leren zeilen, bij Broach is alles mogelijk. Het onderhouden van de boten gebeurd in verenigingsverband waardoor het (wedstrijd)zeilen betaalbaar blijft, maar nog wel op topmateriaal varen.

Naast zeilen hebben we ook nog leuke activiteiten met de vereniging. Broach is en blijft een studentenvereniging. Zo wordt er elke week geborreld en zijn er regelmatig feesten en worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Om nog te benoemen zijn er meerdere commissies binnen Broach waar jij je studententijd mee kan verrijken zonder al te veel tijd kwijt te zijn. Hierbij organiseren wij jaarlijks een wedstrijd op de Zuidkolk in Delft, of kan je helpen met het onderhouden van onze boten.

Broach biedt een unieke combinatie van zeilen in combinatie met gezelligheid. Houd jij van zeilen, dan is Broach jouw ideale plek tijdens je studietijd.

Website: broach.nl