EL CID introductieweek Leiden 2019

Als aankomende eerstejaars student kun je op de EL CID-week introductieweek alles te weten komen over het studentenleven in Leiden, je medestudenten en natuurlijk de universiteit. Een divers programma zorgt er voor dat je goed voorbereid aan je studie begint en je daarnaast alles van jouw nieuwe studiestad af weet.

Vanaf

12 augustus 2019

Tot en met

16 augustus 2019

Tijd tot start

Introweek

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Meer info

Programma EL CID introductieweek 2019

Let op: onderstaand zie je de voorlopige & samengevatte agenda voor de introductieperiode. Aan deze programma informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor de volledige en actuele agenda op de website van de introductiecommissie (link rechtsbovenin).

 

12 augustus 2019

 

Wanneer je je groepje hebt leren kennen is het tijd voor de grote opening van de EL CID introductieweek. Na de opening is het tijd om de studentenverenigingen te leren kennen. Dit doe je door een diner bij één van de verenigingen en ‘s avonds wordt er een ‘Voorzittersdebat’ en een openingsfeest georganiseerd.

 

13 augustus 2019

 

Op dinsdag is het tijd voor sport en informatie. Tijdens het sportblok maak je kennis met de leukste sporten van de stad. Tijdens het Stukosquare krijg je alle mogelijke informatie wat handig kan zijn als aankomende student. ‘s Middags kan je lekker struinen op de Cultuurroute 16. Na het avondeten leer je de studentenverenigingen beter kennen en is het tijd voor de Music Night.

 

14 augustus 2019

 

De dag waar de studie centraal staat. Vandaag maak je kennis met de faculteit en kun je deelnemen aan verschillende workshops. ‘s Middags is er ook een Watersportmarkt en een Springkussenfestival. Na het diner is er een kroegentocht georganiseerd.

 

15 augustus 2019

 

Op de vierde dag van de introductieweek kun je de hele dag rondlopen en genieten van de optredens op het ‘Leids Eerstejaars Festival’. Voor de deelnemers van de introductieweek is de entree gratis. ‘s Avonds na het festival kun je nog gezellig borrelen bij de studentenverenigingen.

 

16 augustus 2019

 

Je begint de laatste dag van de EL CID-week met een luxe champagne brunch. Daarna is het tijd om te relaxen! Van 14:00 tot 18:00 uur is namelijk het Summer Friday Chillsession. Eind van de middag kun je genieten bij de barbecue zodat je ‘s avonds de introductieweek kunt afsluiten op het Eindfeest.