Eureka introductieweek Rotterdam 2019

Voor alle aankomende studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam wordt er een leuke en informatie introductieweek georganiseerd waar jij de stad Rotterdam, de universiteit en natuurlijk elkaar een stuk beter leert kennen. Naast alle fantastische activiteiten wordt er ‘s avonds tot in de late uurtjes gefeest…

Vanaf

19 augustus 2019

Tot en met

22 augustus 2019

Meer info

 

Programma Eureka introductieweek 2019

Let op: onderstaand zie je de voorlopige & samengevatte agenda voor de introductieperiode. Aan deze programma informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor de volledige en actuele agenda op de website van de introductiecommissie (link rechtsbovenin).

 

19 augustus 2019

 

De Eurekaweek begint om 10 uur met de Opening in de Doelen. ‘s Middags is het tijd voor een heerlijke lunch en de ‘Rotterdam Tour’. Als diner hebben jullie de kans om de verenigingen al een stukje beter te leren kennen want daar mogen jullie eten. ‘s Avonds is de openingsparty ‘Flowbal Party’.

 

20 augustus 2019

 

Na het ontbijt is het tijd voor de Day at the Campus. ‘s Middags is Sport Village en een heerlijke barbecue. ‘s Avonds staat Cantus op het programma.

 

21 augustus 2019

 

Na het ontbijt kunnen jullie bij de Informatiemarkt alles te weten komen over jouw toekomst als student in Rotterdam. Na de lunch is het tijd voor ‘Playground’. ‘s Avonds kun je heerlijk feesten bij de kroegentocht door Rotterdam.

 

22 augustus 2019

 

De laatste dag begint met een heerlijke brunch bij de Kralingse Plas. ‘s Middags wordt het Urban Escape Festival georganiseerd. Dit wordt afgesloten met een gezellige gezamenlijke barbecue. De Eurekaweek wordt afgesloten met Night of the Songs.