Ben jij (pas) afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipprogramma? Dan zit je hier op deze pagina helemaal goed! Facilicom Group biedt namelijk weer traineeships aan. Al 20 jaar biedt Facilicom (pas) afgestudeerden een succesvol programma aan bij de grootste facilitair dienstverlener van Nederland. Benieuwd wat dit programma inhoudt en wanneer het start? Lees dan snel verder!

 

Masterclasses, trainingen & opleidingen

Het programma begint met een masterclass van drie weken, waarin je elkaar en de afdelingen beter leert kennen. Elke trainee krijgt een plek bij één van de afdelingen. Na een jaar stap je over op een andere functie bij een andere divisie. Hierdoor word je uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen en krijg je onder andere persoonlijke coaching, gezamenlijke opdrachten en verschillende trainingen en opleidingen aangeboden.

 

Facilicom Group traineeship

Ben jij geïnteresseerd in het traineeshipprogramma van Facilicom? Meld je dan nu t/m 3 april aan en start in september met dit tweejarige ontwikkelprogramma voor afgestudeerden. Het traineeprogramma biedt (pas) afgestudeerden een kans om te starten in een tweejarig ontwikkelprogramma.

Daarnaast is het ook voor de organisatie zelf een manier om uitgedaagd te worden. Nieuwe mensen brengen immers nieuwe ideeën en concepten mee naar binnen. We dagen de trainees dan ook uit lef te tonen en vernieuwingen voor te stellen’, vertelt talent manager van Facilicom Group Marlon van Oorschot.

Daarnaast heeft Facilicom Group met hun traineeship al meerdere prijzen gewonnen bij de verkiezing Best Traineeship Benelux. 

De eerste selectiedagen vinden plaats op 7, 12 en 14 april.

 

Talent Management Program

Naast het traineeshipprogramma heeft Facilicom ook een Talent Management Program. Bij het Talent Management Program word je in een jaar opgeleid tot specialist in jouw vakgebied en werk je zelfstandig aan opdrachten.

Lees hier meer over het Talent Managament Program bij Facilicom.