Heb jij wel eens gebruik gemaakt van de bezorgservices van Flink & Gorillas? Tegenwoordig vliegen de bezorgservices ons om te oren en komen er steeds meer aanbieders bij. In deze post willen wij jullie wat meer vertellen over deze twee grote spelers in de markt. Lees hieronder meer over de Flink boodschappen & Gorillas boodschappen bezorgservice en maakt direct een account aan als je dat nog niet had gedaan:

Ga hier direct naar de bezorgservice van: Flink | Gorillas

 

Flink boodschappen service

Je bent thuis, bent het eten aan het voorbereiden en komt er tijdens het koken achter dat je dat ene belangrijke ingrediënt niet (meer) in huis hebt… Op dat moment is niks even vervelender! Een ritje naar de supermarkt kost je weer extra tijd en het liefst wil je je keuken niet verlaten want je pannen staan op het vuur. Maar dan komt Flink jou graag een handje helpen met dé handige oplossing: boodschappen thuisbezorgd binnen 10 minuten, Ja, jullie lezen het goed! In de app van Flink kun je zelf online jouw boodschappen doen voor dezelfde prijs als in de winkel. Flink heeft inmiddels haar bezorggebied ‘flink’ uitgebreid naar maar liefst 26 steden. Benieuwd of jouw woonplaats hier ook onder valt? Bekijk hieronder dan snel het bezorggebied voor de Flink boodschappen service!

> Download hier direct de Flink boodschappen app 

Flink boodschappen

 

Gorillas boodschappen service

Niet alleen Flink, maar ook Gorillas is een populaire boodschappen bezorgservice in Nederland. De Gorillas boodschappen bezorgservice beschikt over maar liefst duizenden producten. Binnen enkele minuten kun je jouw Gorillas bezorger aan de deur verwachten! De boodschappen service van Gorillas is naast Nederland ook actief in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Benieuwd of Gorillas ook bij jou thuisbezorgd? Download hieronder dan direct de Gorillas boodschappen app!

> Download hier direct de Gorillas boodschappen app

 

Flink vs Gorillas boodschappen service

Ga hier direct naar de bezorgservice van: Flink | Gorillas