Is jouw (bijna) lege Garnier BB cream toe aan vervanging? Sla dan nu jullie slag en bespaar tot wel 50% korting! Met de Garnier BB cream pak jij 5 oplossingen in één keer aan! De BB cream van Garnier zorgt voor een 24-uur hydratatie, egaliseert de huid, vervaagt lijntjes, zorgt voor een stralende huid én beschermt de huid tegen UV stralen dankzij de toegevoegde SPF 15. De Garnier BB cream aanbieding vinden jullie onder andere bij Wehkamp, Koopjesdrogisterij, De Online Drogist en Bol.com. Bekijk hieronder snel alle aanbiedingen van de Garnier BB cream.

 

Garnier BB cream aanbiedingen – Korting tot wel 50%

De voordeligste Garnier BB cream vinden jullie bij Wehkamp. Alle producten schaffen jullie hier aan met maar liefst 50% korting! Andere voordelige aanbieders zijn onder andere Koopjesdrogisterij, De Online Drogist en Bol.com. Bekijk hieronder alle aanbiedingen en koop de Garnier BB cream nu met flinke korting…

> Bekijk hier de Garnier BB cream aanbiedingen bij Wehkamp – op alles 50% korting

> Bekijk hier de Garnier BB cream aanbiedingen bij de Koopjesdrogisterij  – op alles 40% korting

> Bekijk hier de Garnier BB cream aanbiedingen bij De Online Drogist – op alles 30% korting

> Bekijk hier de Garnier BB cream aanbiedingen bij Bol.com – tot 20% korting

 

Garnier BB cream – Verschillende kleuren mogelijk

De Garnier BB cream is geschikt voor iedere huidtype. Naast de Garnier BB cream medium is er ook een BB cream voor de lichte en getinte huid. De niet-comedogene BB cream herstelt en beschermt je huid tegelijkertijd. Ook zorgen de pigmenten in de Garnier BB cream voor een prachtige teint en worden oneffenheden verborgen. De Garnier BB cream zorgt voor een niet-masker effect, waardoor je een natuurlijke uitstraling krijgt! Naast de bovengenoemde aanbieders, kun je de Garnier BB cream ook bestellen bij SuperDrogist.com.

> Bekijk hier de Garnier BB cream bij SuperDrogist.com

 

Laatste voorraad- en prijscheck: 2 april 2020