Wil je uitwasbare mondkapjes kopen? Dan hebben we goed nieuws! Wij vertellen je waar je herbruikbare uitwasbare mondkapjes online kunt bestellen. Sinds 1 juni werd het verplicht om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer. En er komen steeds meer plekken bij waar een dringend advies geldt om een mondkapje te dragen. Dit zijn o.a. binnenruimten die publiekelijk toegankelijk zijn (zoals winkels, stations, musea, vliegvelden, parkeergarages, attractieparken, dierentuinen, gemeentehuizen, etc.) en restaurants & cafés, bioscopen, theaters en concertzalen (wanneer je staat of loopt).

Het is dus wel zo fijn als je mondkapje uitwasbaar en dus herbruikbaar is, anders blijf je aan de gang… Het scheelt je geld én het is een stuk modieuzer dan een wegwerp mondkapje. Uitwasbare mondkapjes zijn namelijk te bestellen in diverse kleuren en printjes. Om jou wat tijd te besparen hebben we hieronder een aantal webshops verzameld waar herbruikbare mondkapjes nog online te bestellen zijn. Benieuwd waar je uitwasbare mondkapjes kunt kopen? Lees snel verder!

> Uitwasbare mondkapjes kopen bij Bol.com
> Uitwasbare mondkapjes kopen bij Wehkamp
> Uitwasbare mondkapjes kopen bij HEMA

 

Uitwasbare mondkapjes kopen bij Bol.com

Voor uitwasbare, herbruikbare mondkapjes kun je terecht bij Bol.com. Het aanbod is groot en betaalbaar. En nog een pluspunt: wanneer je bij Bol.com bestelt, profiteer je natuurlijk van gratis verzending. Kies je toch liever voor wegwerp mondkapjes? Ook dan heeft Bol.com meer dan genoeg aanbod!

uitwasbare mondkapjes

uitwasbare mondkapjes

> Bekijk alle uitwasbare mondkapjes bij Bol.com

 

Herbruikbare mondkapjes kopen bij Wehkamp

Ook bij Wehkamp ben je aan het juiste adres voor een paar herbruikbare, uitwasbare mondkapjes. Het aanbod is iets kleiner dan bij bijvoorbeeld Bol.com, maar doordoor wel lekker overzichtelijk. Je hebt hier de keuze uit zowel basic kapjes als mondkapjes met een printje. Ook fijn: meestal heb je je mondkapje de volgende dag al in huis!

uitwasbare mondkapjes

> Bekijk hier alle uitwasbare mondkapjes bij Wehkamp

 

Uitwasbare mondkapjes bestellen bij HEMA

Heb je last van keuzestress en wil je gewoon een herbruikbaar mondkapje dat overal bij staat? Dan moet je bij HEMA zijn. Je hebt hier een basic mondkapje van stof, dat verkrijgbaar is in het wit en zwart. Ook heb je deze zelfde mondkapjes in een kleiner formaat, speciaal voor kinderen + is er nog een variant met een printje.

uitwasbare mondkapjes kopen

> Bekijk de uitwasbare mondkapjes bij HEMA

 

Uitwasbare mondkapjes bestellen bij ASOS

Als je écht een stylish en modieus mondkapje zoekt, neem dan eens een kijkje bij ASOS. Je vindt hier uitwasbare mondkapjes voor mannen en vrouwen, in alle kleuren en printjes die je maar kunt bedenken. Handig als je misschien toch al wat wilde bestellen bij ASOS!

uitwasbare mondkapjes kopen

> Bekijk alle uitwasbare mondkapjes voor dames bij ASOS

> Bekijk alle uitwasbare mondkapjes voor heren bij ASOS

 

Wees voorbereid en bestel vandaag nog jouw uitwasbare mondkapje!