Op zoek naar een laptop waar je jarenlang plezier van gaat hebben? Dan is de HP ENVY 17-ch1980nd de laptop die jij zoekt en je hebt mazzel want je koopt ‘m nu met €100,- korting. Deze laptop is geschikt voor jouw studie, maar ook thuis kun je er veel plezier van hebben. Je kunt meerdere dingen tegelijk doen zonder dat deze HP daar moeite mee heeft en hij ziet er ook nog eens mooi uit. Wat wil je nog meer?!

> Bekijk deze HP ENVY 17-ch1980nd aanbieding bij Coolblue

 

HP ENVY 17-ch1980nd specificaties

  • 17,3 inch beeldscherm
  • Intel Core i7
  • 8 GB werkgeheugen
  • 512 GB SSD opslag
  • Dedicated videokaart

 

De HP ENVY 17-ch1980nd is een laptop die bergen werk kan verzetten. Door de Intel Core i7 processor en 8 GB werkgeheugen schakelt de HP ENVY 17-ch1980nd moeiteloos tussen al jouw projecten. Hij heeft geen moeite met Adobe programma’s en het renderen van video’s gaat gemakkelijk. Daarnaast is het met z’n 17,3 inch scherm een goed scherm om veel avonden mee te bankhangen, want dankzij de batterij kan je eindeloos Netflixen. Met dank aan het ontspiegelde scherm zijn vervelende reflecties verleden tijd en het verlichte toetsenbord zorgt ervoor dat jij ’s avonds laat nog kan zien wat je typt.

 

Deze HP ENVY 17-ch1980nd aanbieding kopen?

> Bekijk hier direct de HP ENVY 17-ch1980nd aanbieding bij Coolblue – Nu met €100,- korting

hp-envy-17-ch1980nd aanbieding

 

Of bekijk meer HP laptop aanbiedingen bij:

Coolblue

Bol.com

MediaMarkt

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.