Ben je op zoek naar een snelle laptop voor een mooi prijsje? Dan hebben wij een goede deal voor je gevonden! Deze HP Pavilion 15-eh1915nd heeft een goede processor en veel werkgeheugen, waardoor je makkelijk en snel kan multitasken. je scoort ‘m nu bij Coolblue met maar liefst €130,- korting!

> Bekijk de HP Pavilion 15-eh1915nd aanbieding bij Coolblue

 

HP Pavilion 15-eh1915nd specificaties:

  • 15,6 inch beeldscherm
  • AMD Ryzen 5 processor
  • 8 GB werkgeheugen
  • 512 GB opslag
  • AMD Radeon Raphics

 

Met een beeldscherm van 15,6 inch heeft de HP Pavilion 15-eh1915nd een ideaal formaat. Voldoende ruimte om te werken of studeren, maar klein genoeg om mee op pad te nemen. En wat superhandig is wanneer je de laptop meeneemt: je krijgt er een HP Fast Charge oplader bij, waardoor je de laptop snel weer kan opladen. De AMD Ryzen 5 processor zorgt ervoor dat je in verschillende (zware) programma’s tegelijkertijd kunt werken, zonder dat de laptop vastloopt. Daarnaast beschikt de laptop over voldoende opslagcapaciteit voor al jouw werk- of studie bestanden. En dat allemaal voor een mooi prijsje!

 

Deze HP Pavilion 15-eh1915nd aanbieding kopen?

> Bekijk deze HP Pavilion 15-eh1915nd aanbieding bij Coolblue met €130,- korting

 

HP Pavilion 15-eh1915nd aanbieding

 

Of bekijk meer HP laptop aanbiedingen bij:

Coolblue

> bol.com

MediaMarkt

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.