Laptop aanbiedingen

Op zoek naar de beste laptop aanbiedingen? Op Studenten Wegwijzer vind je laptop aanbiedingen & deals van dit moment. We houden voor jou actuele laptop aanbiedingen, acties & kortingen bij. Laptop deals voor populaire laptop modellen van bekende merken, zoals Apple Macbook, Acer, Asus, HP, Microsoft Surface & Lenovo. Hou onze laptop aanbiedingen goed in de gaten, zodat je jouw ideale laptop zo goedkoop mogelijk kunt kopen.

TIP: Bekijk onze top 10 beste studenten laptops & vind de perfecte laptop voor je studie!

Bekijk direct laptop aanbiedingen & laptop deals bij:

Back to school (laptop) aanbiedingen laptopshop
Back to school (laptop) aanbiedingen laptopshop
Back to school (laptop) aanbiedingen laptopshop
Back to school (laptop) aanbiedingen laptopshop
Bezig met laden

Bekijk ook:

> Beste studenten laptops van 2024
> Black Friday laptop aanbiedingen op BlackFridayDealz.nl

 

Waar let je op?

Als je op zoek bent naar een goede laptop aanbieding, is het goed om te weten waar je precies op moet letten. Er zijn een aantal punten bij een laptop waar je op kan letten als je op zoek bent naar de beste optie voor jou. De belangrijkste drie zijn: het merk, het formaat van het scherm en de processor. Om je een handje op weg te helpen worden deze drie kenmerken hieronder verder toegelicht. 

Merk laptop

Een laptop aanbieding kun je onder andere vinden bij laptops van Apple (MacBook), Asus, Lenovo, HP en nog veel meer merken. Elk merk heeft zijn eigen specialiteiten die bij je kunnen passen of niet echt. Veel studenten vinden het fijn om een laptop te kopen van een merk dat ze kennen. Zo herken je namelijk net wat makkelijker de stappen die je moet ondernemen als je ergens niet uitkomt. Ook kun je meestal je andere apparaten koppelen met je laptop als ze van hetzelfde merk zijn. Op deze manier kun je al je bestanden en foto’s openen op al je apparaten en ben je deze niet kwijt als één van de apparaten ermee stopt. De drie populairste merken onder studenten worden hieronder kort toegelicht. 

Apple Macbook

De Apple MacBook is voor veel studenten niet meer te missen. Het is een betrouwbare laptop die goed werkt. Als je het systeem eenmaal gewend bent, dan wil je niets anders meer. Apple kent twee soorten MacBooks: de MacBook Air en de MacBook Pro. Een MacBook Air is fijn voor dagelijkse activiteiten zoals mailen, internetten of documenten maken. Deze versie is dunner en lichter dan de Pro. De Pro is daarentegen zeer geschikt als je bijvoorbeeld wil fotoshoppen op je laptop. 

HP

Ook HP heeft meerdere goede laptops in de aanbieding. Voor normale dagelijkse (school)taken is een HP Pavilion meer dan genoeg. Besteed jij veel tijd aan het bewerken van foto’s en video’s? Dan is een HP ENVY juist weer een geschikte laptop voor jou. Als je graag wil gaan gamen op je laptop, dan zijn de HP Victus en HP OMEN betere opties voor jou. Kortom, voor iedereen zit er wel één bij die bij je wensen past. 

Acer

Ook Acer kent meerdere verschillende laptop aanbiedingen. Hierbij is het net zoals bij Apple en HP belangrijk om te achterhalen wat jij precies belangrijk vindt bij een laptop. Ben je op zoek naar een laptop voor alledaagse activiteiten? Dan heb je meer dan genoeg aan de Acer Aspire laptop. Ben je juist op zoek naar een laptop waar je extra goed op kan gamen? Dan kun je beter zoeken tussen de Acer Predator en Nitro laptops. Ook kan een Acer Swift praktisch zijn, omdat deze heel licht is of een Acer Spin laptop omdat deze een omklapbaar touchscreen heeft. 

Formaat van het scherm

Naast het merk laptop kun je natuurlijk ook variëren in de grootte van het scherm. Wanneer je een groter scherm hebt kun je makkelijker foto’s bewerken en mooier een serie of college kijken. Ook heb je meer ruimte om bijvoorbeeld een Word bestand en een internetpagina naast elkaar open te hebben staan. Bij een kleiner scherm kun je de laptop weer gemakkelijker meenemen, omdat hij beter in een tas past. Ook zal hij hierdoor waarschijnlijk lichter zijn. Omdat ieder mens natuurlijk gek is op toplijstjes, hebben we de beste laptops per schermgrootte voor je op een rij gezet: 

Laptop aanbieding processor

Een derde, maar niet onbelangrijk punt om op te letten bij een laptop aanbieding, is de processor. De processor is eigenlijk de het hart van je computer bepaalt grotendeels de snelheid van je laptop. Ook hier is het weer belangrijk om te achterhalen waarvoor jij je laptop gaat gebruiken. Voor alleen mail en internet kun je eigenlijk elke processor wel gebruiken. Als je je laptop intensief gebruikt voor bijvoorbeeld je studie is een i3 processor of hoger gewenst. Deze zit tegenwoordig wel in bijna elke laptop. Als je foto’s of video’s wil bewerken is een i5 of i7 processor vaak fijner.

Nog meer laptop aanbiedingen?

Ben je op zoek naar een voordelige laptop actie of aanbieding? Bekijk hier de 5 beste budget laptops.

Tip: wist je dat je ook een laptop op afbetaling kunt kopen? En zo spot Studenten Wegwijzer nog veel meer aanbiedingen. Ook tijdens de Back to School-periode.