V.S.L. Catena

Ben jij op zoek naar een vereniging met een vrij karakter, waar je de kans hebt om je interesses verder uit te werken en meer dan vijfentwintig verschillende soorten speciaalbier kan drinken (of juist dertig soorten thee)? Dan ben je bij Catena aan het goede adres! Bij ons is er geen sprake van disputen of vaste borrelavonden; je bent elke avond welkom. Geen verplichtingen dus 😉

Leden krijgen de ruimte om zelf aansluiting te vinden bij één van de vele commissies, genootschappen of werkgroepen die Catena rijk is. Zo hebben we, onder andere, een film-commissie die twee keer per week films draait in onze eigen ‘bioscoop’, een tabletop gaming genootschap, een a capella zanggroep en een tosti-commissie die elke week de lekkerste tosti’s voor de leden maakt. Daarnaast kun je leren bar draaien, mensa koken, cocktails maken, feesten organiseren en nog veel meer!

Voor iedereen is er dus wat wils, maar mocht je daar allemaal geen zin in hebben kun je natuurlijk ook gewoon komen borrelen! Waar onze vereniging voornamelijk om draait is gezelligheid, diversiteit en gelijkwaardigheid. Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie een kijkje op onze website.

Facts Catena

Aantal leden

Leden

Evenementen

N

Borrels

N

Dixo

N

Themafeesten

N

Open week

N

Sine Regno

N

Duurzaamheidsfestival

Openingstijden

Ma: 16:00 – einde avond

Di: 16:00 – einde avond

Wo: 16:00 – einde avond

Do: 16:00 – einde avond

Vr: 16:00 – einde avond

Za: 21:00 – einde avond

Zo: 21:00 – einde avond

Oprichting

1952

Contributie

€ 123,- per jaar

Bierprijs

€ 1,-

Lid worden

Het hele jaar mogelijk

Foto’s Catena

Contact Catena

Adres vereniging

Kolfmakersteeg 8
2311 VG Leiden
071-512 07 74
071-512 71 95

Email

info@vslcatena.nl