Het Duivelsei

Het Duivelsei is dé studenten spellen vereniging van Leiden. Wij hebben wekelijkse spelavonden en maandelijkse speldagen waarbij je bij ons een van onze 500 bordspellen kan spelen. Speel bijvoorbeeld Catan, weerwolven, monopoly of een spel waar je nog nooit van gehoord hebt. Naast het spelen van bordspellen vind je bij ons ook genoeg mensen waarmee je je Dungeons en Dragons campaign op kan zetten of je Magic the Gathering potje kan spelen.

Naast onze vaste activiteiten hebben we tweemaal per jaar een spelweekend, waarbij je samen met heel de vereniging en een berg spellen een weekend weg bent. Ook spelen we tweemaal per jaar een week lang tikspel “humans vs zombies”. Je doel als human, blijf leven. En je doel als zombie tik humans zodat ze ook een zombie worden.

Als je bij ons lid wordt is er niks verplicht, dus kan je zo actief worden bij onze vereniging als je wilt. Kom langs op onze spelavonden. Neem deel aan een van onze commissie en zet samen een leuke activiteit neer. Als je van spellen houdt dan is Het Duivelsei de plek voor jou.

Facts Het Duivelsei

Leden

Aantal leden

  • Percentage Vrouw 30% 30%
  • Percentage Man 70% 70%

Aantal eerstejaars

Mogelijkheden

N

Eigen mensa

Openingstijden

Ma: –

Di: 19:30-01:00 (wisselend met wo)

Wo: 19:30-01:00 (wisselende met di)

Do: 19:30-01:00

Vr: –

Za: 13:00-01:00 (1x per maand)

Zo: –

Oprichting

1994

Contributie

€35,- per jaar

Bierprijs

€ 2,-

Lid worden

Lid worden kan gedurende het hele jaar

Foto’s Het Duivelsei

Contact Het Duivelsei

Adres

Pelikaanhof 52
2312 EC Leiden

Postbus

Het Duivelsei
Postbus 439
2300 AK

Email

duivelsei@gmail.com

Website

duivelsei.nl