DWARS Leiden-Haaglanden

DWARS Leiden-Haaglanden is een afdeling van DWARS, GroenLinkse jongeren. DWARS bestaat uit leden die interesse hebben in de politiek en maatschappelijke problemen en hier graag bij betrokken willen zijn en zich kunnen vinden in de standpunten van GroenLinks.

Deze jongeren organisatie zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Ze organiseert veel leuke activiteiten, zoals afdelingsbattles, barbecues en nieuwe leden avonden zodat je al snel andere jongeren leert kennen. Daarnaast geeft DWARS iedereen de kans om zich actief in te zetten voor de organisatie. Je kunt bijvoorbeeld in het bestuur terecht komen, bij een commissie of meehelpen met het online magazine van de partij (OverDWARS).

DWARS is een hele fijne, gezellige jongerenorganisatie die open staat voor iedereen, ook als je eigenlijk weinig van politiek weet, interesse is al genoeg! Je leert er vanzelf over bij de DWARS. Ben je geïnteresseerd in DWARS Leiden-Haaglanden en wil je meer weten? Kijk dan even op de site: dwars.org/leiden-haaglanden.

Facts DWARS Leiden-Haaglanden

 

 

Aantal leden

Oprichting

2014

Contributie

€ 10,- per jaar

Lid worden

Lid worden kan het hele jaar door via dwars.org/word-actief/

Foto’s DWARS Leiden-Haaglanden

Contact DWARS Leiden-Haaglanden

Telefoonnummer

06-30 943 270

Email

leiden-haaglanden@dwars.org