Studentenverenigingen Maastricht

Vergeleken met andere studentensteden heeft Maastricht een middelgroot aanbod met studentenverenigingen. De meeste verenigingen bestaan al lang en hebben inmiddels mooie tradities. Veel studentenverenigingen liggen centraal bij de opleidingen en hebben een eigen sociëteit waar veel activiteiten worden georganiseerd.

Maak kennis met de studentenverenigingen, studieverenigingen & studentensportverenigingen in Maastricht.

Studentenverenigingen

Studentenvereniging M.S.R.V. Saurus

Met 450 leden, ruim 35 jaar aan historie en een eigen botenhuis aan het Maastrichtse water is Saurus dé studentenvereniging in Maastricht voor de student die van zijn studententijd een wereldtijd wil maken. 

> Lees meer

Alles is Drama

Bij Alles is Drama combineren we een passie voor toneel met de gezelligheid van een studentenvereniging. Als vereniging is ons belangrijkste speerpunt dat iedereen zich welkom voelt! Alles is Drama werd in 1981 opgericht en is daarmee een van de oudste studenten toneelvereniging van Nederland. 

> Lees meer

Studentenvereniging Circumflex

‘Studentenvereniging Circumflex’ (of wel ‘Circumflex’) is een gemengde studentenvereniging in Maastricht. De vereniging is opgericht in 1971 en heeft inmiddels veel tradities en een eigen karakter.

> Lees meer

M.S.V. Tragos

De ‘Maastrichtse Studenten Vereniging Tragos’ is een grote, gemengde vereniging in Maastricht. Leden zijn welkom in de eigen sociëteit van de vereniging, genaamd ‘Fort Koning Willem 1’.

> Lees meer

Studentenvereniging S.V. KoKo

De studentenvereniging ‘Studentenvereniging KoKo’ is de grootste, gemengde studentenvereniging van Maastricht. De vereniging is in 1976 opgericht en is vernoemd naar ‘Koördinatie Kommissie’.

> Lees meer

Studieverenigingen

MSV Santé

MSV Santé is dé studievereniging van Gezondheidswetenschappen in Maastricht. Het is een gezellige, open vereniging waarbij iedereen zijn plekje vindt. Voordelen van het lidmaatschap zijn onder andere korting op studieboeken en activiteiten, korting in onze stamkroeg en toegang tot de MSV Santé-app.

> Lees meer

Sportverenigingen

MSKV De Hippo’s

Wij zijn de enige en echte studentenkorfbalvereniging van Maastricht, een hechte groep van ongeveer 25 Nederlandse en internationale studenten met liefde voor korfbal, activiteiten en drankjes.

> Lees meer

M.S.T.V. Stennis

M.S.T.V. Stennis is de grootste studententennis- en padelvereniging van Limburg! De vereniging biedt door het organiseren van verschillende (tennis en padel) activiteiten de ideale combinatie tussen tennis, padel en gezelligheid. 

> Lees meer

LOGO-HEEP

M.S.B.C. HEEP

M.S.B.C Heep is ontstaan in 1990 en sindsdien de studentenbadmintonvereniging van Maastricht! Of je nu een ervaren speler bent of net begint, bij ons ben je van harte welkom om je vaardigheden te verbeteren. Heep is een hechte en internationale vereniging met meer dan 85 leden. Bij Heep draait alles om plezier, competitie, passie en niet te vergeten: de gezelligheid!

> Lees meer

Overige studentenverenigingen Maastricht

AEGEE-Maastricht
SV Amphitryon
O.H.M. Hyperion

 

Staat jouw vereniging hier niet bij? Of wil je ons informatie aanleveren voor een uitgebreidere vermelding met logo? Neem dan ajb contact met ons op via verenigingen@studentenwegwijzer.nl