De MediaMarkt Back to School weken zijn weer begonnen! Nu de vakantieperiode alweer richting het einde gaat, zullen we er weer aan moeten geloven. Het volgende studiejaar gaat alweer beginnen… Gelukkig begrijpen ze bij MediaMarkt als geen ander dat te veel geld betalen voor je schoolproducten dan wel het laatste is waar je als student op zit te wachten. En daarom zullen er de komende weken verschillende laptops, tablets en heel veel andere producten in de aanbieding zijn! Zo begin je in ieder geval op een goedkopere manier goed voorbereid aan het studiejaar 2020/2021.

Redactie: de Back to School actie is helaas alweer voorbij, maar de beste Mediamarkt Black Friday aanbiedingen kun je vanaf nu op deze pagina van Black Friday Dealz vinden.

> Ga direct naar alle MediaMarkt Back to school aanbiedingen

 

Back to School MediaMarkt 2020 korting

Ben je benieuwd welke producten er allemaal met korting te verkrijgen zijn de komende weken? Hieronder hebben we een paar mooie MediaMarkt Back to School voor je op een rijtje gezet:

 

Dit is dus jouw moment om bijvoorbeeld een nieuwe laptop, tablet of koptelefoon te scoren! De MediaMarkt Back to School actie loopt t/m 30 augustus 2020, dus wees er snel bij!

 

mediamarkt back to school