De MediaMarkt Back to School periode is één van de belangrijkste actieweken voor (aankomende) studenten! Nu de vakantieperiode is aangebroken, en je uiteraard eerst heb genoten van wat vrije tijd, zullen we er binnenkort weer aan moeten geloven… Je moet je voorbereiden op ’t komende schooljaar. Gelukkig begrijpen ze bij MediaMarkt als geen ander dat te veel geld betalen voor je schoolproducten dan wel het laatste is waar je als student op zit te wachten. Daarom is de MediaMarkt Back to school actie dé periode om je school-/studiespullen extra voordelig in hui ste halen. Zo ben je optimaal voorbereid voor het nieuwe jaar!

Direct naar alle MediaMarkt Back to school aanbiedingen

 

NU actief! Back to School MediaMarkt 2023 aanbiedingen

Yes, het is weer zo ver… De MediaMarkt Back to School actie is van start gegaan! Ben je benieuwd welke producten er allemaal met korting te bestellen zijn tijdens de MediaMarkt Back to School periode? Dit zijn de beste deals van dit moment:

➜ Bekijk alle MediaMarkt Back to School deals

 

Laatste Back to School MediaMarkt deals

Dit is hét moment om een nieuwe laptop, telefoon of huishoudelijk product te scoren! Omdat dit één van de populairste producten zijn van de MediaMarkt hebben wij de beste Back to School deals hiervan voor je op een rijtje gezet.

Laptop

Telefoon

Huishoudelijk product

➜ Bekijk alle MediaMarkt Back to School deals

 

MediaMarkt Back to School 2023 aanbiedingen

MediaMarkt beschikt over álles wat jullie nodig hebben om goed voorbereid het nieuwe schooljaar in te gaan. Zo schaffen jullie hier extra goedkoop de beste laptops, Chromebooks, TV’s en zelfs koffiemachines aan. Misschien ben je wel op zoek naar een wasmachine voor in je studentenhuis, wil je de nieuwste AirPods kopen zodat je onderweg kunt genieten van je muziek of ben je op zoek naar een kleine koelkast voor in je kamer… Jullie vinden het allemaal tijdens de MediaMarkt Back to School actie!

Bekijk alle MediaMarkt Back to school aanbiedingen

 

mediamarkt back to school

 

TIP: neem ook eens een kijkje tussen de Mediamarkt Black Friday aanbiedingen bij Black Friday Dealz!