Tip van de redactie: profiteer nu van dikke BTW kortingen tijdens de Mediamarkt BTW actie 2020. Vier dagen lang profiteren van hoge kortingen.

 

De Back to School weken bij MediaMarkt zijn begonnen! Nu de vakantieperiode alweer richting het einde gaat, zullen we er weer aan moeten geloven. Het volgende studiejaar gaat alweer beginnen… Gelukkig begrijpen ze bij MediaMarkt als geen ander dat te veel geld betalen voor je schoolproducten dan wel het laatste is waar je als student op zit te wachten. En daarom zullen er de komende weken verschillende laptops, tablets en heel veel andere producten in de aanbieding zijn! Zo begin je in ieder geval op een goedkopere manier goed voorbereid aan het studiejaar 2019/2020.

> Ga direct naar alle MediaMarkt Back to School aanbiedingen

 

Back to School MediaMarkt korting

Ben je benieuwd welke producten er allemaal met korting te verkrijgen zijn de komende weken? Hieronder hebben we een paar mooie MediaMarkt Back to School voor je op een rijtje gezet:

 

Dit is dus jouw moment om bijvoorbeeld jouw Apple Macbook aanbieding te scoren! De MediaMarkt Back to School actie loopt t/m 1 september 2019, dus wees er snel bij!

 

mediamarkt back to school