Wij hebben weer een geweldige deal gespot… Koop nu de MEDION AKOYA S14401 van €549,- voor slechts €479,-. Dat betekent maar liefst €70,- extra korting! Deze flexibele laptop beschikt onder andere over een krachtige processor en is een geweldige studentenlaptop waar je makkelijk mee kunt multitasken. Wij zouden ’t wel weten!

> Bekijk de MEDION AKOYA S14401 aanbieding bij MEDION

 

MEDION AKOYA S14401 specificaties

  • 14 inch
  • Intel Core i5
  • 8 GB werkgeheugen
  • 512 GB SSD
  • Intel Ultra HD 620

 

Deze flexibele laptop van MEDION is een must om te hebben! De MEDION AKOYA S14401 beschikt onder andere over een krachtige Intel Core i5-8265U processor, een Full HD touchscreen en een moderne WiFi-AC-standaard voor beter bereik. De laptop beschikt ook nog eens over Dolby Audio speakers, waardoor jij kunt genieten van een extra zuiver geluid. Doordat de laptop is voorzien van een aluminium behuizing, kan ‘ie ook nog eens tegen een stootje. Handig als je veel onderweg bent!

 

Deze MEDION AKOYA S14401 aanbieding kopen?*

> Bekijk hier direct de MEDION AKOYA S14401 bij MEDION – Incl. €70,- korting

MEDION AKOYA S14401

* Let op! Deze laptop is refurbished

 

Of bekijk meer MEDION laptop aanbiedingen bij:

> MEDION

> Coolblue

> Bol.com

> MediaMarkt

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.