Haal je voordeel uit deze Microsoft Surface Go 10 inch aanbieding!  De Microsoft Surface Go fungeert als een laptop én heeft alle voordelen van een tablet. Deze veelzijdige, efficiënte 2-in-1 laptop is de kleinste en lichtste in zijn soort en is daarom ideaal voor ‘on the go’. Het mooie is, de Microsoft Surface Go 10 inch met 64GB is NU in de aanbieding bij Bol.com! Je scoort ‘m nu al voor €349,- (in plaats van €449,-). Bekijk snel deze Microsoft Surface Go 10 inch aanbieding hieronder.

 

Specificaties Microsoft Surface Go 10 inch

  • 10 inch PixelSense-touchscreenscherm
  • 4 GB intern geheugen
  • 64 GB opslagcapaciteit
  • Processor: Intem Pentium
  • Videokaart: Intel HD Graphics 615

 

De Microsoft Surface Go 10 inch is een super handige 2-in-1 laptop en ideaal voor school of werk. Omdat de batterij een duur heeft van maar liefst 14,5 uur (!) is deze laptop ideaal voor ‘on the go’. Ook is hij superlicht en klein, waardoor de laptop in elke tas past. Ook niet onbelangrijk: de Microsoft Surface Go heeft een heel fraai design! Profiteer van de Microsoft Surface Go 10 inch aanbieding nu het nog kan…

 

Microsoft Surface Go 10 inch aanbieding

Momenteel kun je de Microsoft Surface Go 10 inch met 64GB alleen bij Bol.com kopen. Hier is hij ook nog eens in de aanbieding. Je bespaart 22% op de adviesprijs! Wees er snel bij, de Microsoft Surface laptops zijn op het moment erg populair.

> Bekijk de Microsoft Surface Go 10 inch aanbieding bij Bol.com – en bespaar 22%!

Bekijk ook andere Microsoft Surface laptops bij:

> Bol.com

> Coolblue

> MediaMarkt

 

Dus, heb je een kleine maar krachtige laptop of tablet nodig? Haal dan nu je voordeel uit de Microsoft Surface Go 10 inch aanbieding bij Bol.com. Ook de Microsoft Surface Pro 7 is nu in de aanbieding!

 

Laatste prijs- en voorraad check: 29 mei 2020