Wil jij goedkope mondkapjes kopen? Sinds 1 juni werd het verplicht om een niet-medisch mondkapje of mondmasker te dragen in het openbaar vervoer. En er komen steeds meer plekken bij waar een dringend advies geldt om een mondkapje te dragen. Dit zijn o.a. binnenruimten die publiekelijk toegankelijk zijn (zoals winkels, stations, musea, vliegvelden, parkeergarages, attractieparken, dierentuinen, gemeentehuizen, etc.) en restaurants & cafés, bioscopen, theaters en concertzalen (wanneer je staat of loopt).

Omdat de mondkapjes regelmatig uitverkocht zijn, zowel online als in fysieke winkels, hebben we hieronder een aantal webwinkels voor je verzameld waar je nog wel voordelig wegwerp mondkapjes kunt kopen (voor eenmalig gebruik dus) of juist goedkope uitwasbare mondkapjes. O.a. bij betrouwbare aanbieders zoals Bol.com, HEMA, Voordeeldrogisterij en DeOnlineDrogist kun je op dit moment nog terecht voor mondkapjes tegen een redelijke prijs. Wat voor soort niet-medische mondkapjes wil jij kopen met korting?

Wegwerp mondkapjes | Herbruikbare & wasbare mondmaskers

 

Top 3 goedkope aanbieders niet-medische mondkapjes (geschikt voor OV)

> Mondkapjes kopen bij Bol.com
> Mondkapjes kopen bij DeOnlineDrogist.nl
> Mondkapjes kopen bij HEMA

 

Goedkope wegwerp mondkapjes kopen

Mondkapjes voor eenmalig gebruik kun je uiteraard maar 1 keer dragen. Daarna moet je ze veilig weggooien. Makkelijk voor als je af en toe in een situatie komt waar je een niet-medisch mondkapje nodig hebt. Echt goedkoop zijn ze echter niet en vaak moet je ze per 50 stuks afnemen. Bij sommige aanbiedingen kun je de wegwerp mondmaskers wel in kleinere hoeveelheden kopen. Wij vonden de volgende mondmasker deals bij bekende en betrouwbare aanbieders Bol.com, HEMA, De Online Drogist en Voordeeldrogisterij. Hier kun je op dit moment nog wegwerp mondkapjes kopen.

 

Wegwerp mondkapjes kopen bij Bol.com

Bol.com lijkt nog steeds geen eigen voorraad wegwerp mondkapjes te hebben, maar via partners van Bol.com kun je wel goedkoop mondkapjes bestellen. De meeste verpakkingen worden verkocht per 50 stuks, maar je kunt ook meer inslaan als je wilt. Je kunt maar goed voorbereid zijn! Hieronder een aantal aanbiedingen.

goedkope wegwerp mondkapjes kopen bij bol.com

> Bekijk alle wegwerp mondmaskers bij Bol.com

 

 

Wegwerp mondkapjes bestellen bij HEMA

Ook bij HEMA kun je gewoon terecht voor wat wegwerp mondkapjes. Hier kun je ze in kleine aantallen bestellen. HEMA verkoopt ook een aantal stoffen mondmaskers, dus je zou dit ook kunnen combineren.

Handig: je kunt bij HEMA ook filters bestellen om tussen je stoffen mondkapje te dragen!

wegwerp mondkapjes

> Bekijk hier alle wegwerp mondkapjes bij HEMA

 

 

Wegwerp mondkapjes kopen bij De Online Drogist

Bij DeOnlineDrogist zijn dit de meest gekochte & populairste wegwerp mondkapjes. Je kunt ze gemakkelijk bestellen in een doos van 50 stuks. Klik op de afbeelding om direct naar deze mondkapjes bij DeOnlineDrogist te gaan.

wegwerp mondkapjes

> Bekijk alle wegwerp mondmaskers bij De Online Drogist

 

 

Wegwerp mondkapjes kopen bij de Voordeeldrogisterij

Bij de Voordeeldrogisterij zijn deze 3-laags wegwerp mondkapjes het meest verkocht. Klik op de afbeelding om deze wegwerp mondkapjes bij de Voordeeldrogisterij te bestellen.

goedkope mondkapjes bij Voordeel Drogisterij

> Bekijk alle wegwerp mondmaskers bij de Voordeeldrogisterij

 

 

Goedkope uitwasbare & herbruikbare mondkapjes bestellen (o.a. voor in het openbaar vervoer)

Ga je vaak de straat op of het OV in? Dan is een uitwasbaar mondkapje misschien voordeliger en handiger voor je. Sowieso is een uitwasbaar mondmasker een stuk modieuzer dan een standaard 3-laags wegwerp mondkapje, ze zijn namelijk te bestellen in heel veel leuke printjes. Wij vonden de volgende herbruikbare mondkapjes aanbiedingen die op dit moment nog te bestellen zijn.

 

Herbruikbare mondkapjes bestellen bij Bol.com

Hieronder zie je een paar van de meest verkochte wasbare niet-medische mondkapjes bij Bol.com. Onder andere geschikt voor het openbaar vervoer (OV) waar een mondkapje vanaf 1 juni verplicht is. Ga direct naar alle wasbare en herbruikbare mondmaskers bij Bol.com door op de afbeelding of op onderstaande link te klikken.

wasbare mondkapjes

> Bekijk alle wasbare herbruikbare mondkapjes bij Bol.com

 

 

Wasbare mondkapjes kopen bij HEMA

Bij HEMA kun je terecht voor een aantal herbruikbare mondmaskers in basic kleuren. Zo passen ze dus altijd bij je outfit! Ook verkopen ze sinds kort mondkapjes met een leuke print + je kunt hier ook handige filters bijbestellen om onder je stoffen mondkapje te dragen. Bekijk de wasbare mondkapjes bij HEMA door op de afbeelding of de onderstaande link te klikken.

wasbare mondkapjes

> Bekijk alle wasbare en herbruikbare mondkapjes bij HEMA

 

 

Wasbare mondkapjes kopen bij de Voordeeldrogisterij

Bij de Voordeeldrogisterij hebben ze verschillende modieuze wasbare mondmaskers te koop van het merk Koziol. Je kunt kiezen uit 3 kleuren: roze, zwart of blauw. Dat staat een stuk leuker op straat of in het OV dan een standaard blauw wegwerp masker. Bekijk deze wasbare herbruikbare mondmaskers direct door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

> Bekijk alle wasbare mondkapjes bij de Voordeeldrogisterij

 

 

 

Mondkapjes kopen bij Bol.com

Bij Bol.com kun je goedkope mondkapjes bestellen via Bol.com zelf, maar uiteraard ook via de vele partner winkels die bij Bol.com aangesloten zijn. Grote kans dus dat de mondmaskers bij Bol.com niet snel uitverkocht zijn en dat je misgrijpt. Het is alleen wat lastig zoeken in de Bol.com webshop, dus we proberen steeds de relevante mondkapjes die nog op voorraad zijn voor je te spotten via onderstaande link:

> Bekijk alle mondkapjes bij Bol.com