Studentenverenigingen Nijmegen

Vergeleken met andere studentensteden, heeft Nijmegen een gemiddeld aantal studentenverenigingen. Als nieuwe student heb je de keuze uit verschillende soorten verenigingen met een eigen motto.

De meeste studentenverenigingen in Nijmegen zijn zowel voor studenten aan de universiteit als voor studenten aan een hogeschool.

Uitgelichte studentenverenigingen Nijmegen

N.S.V. Ovum Novum

De studentenvereniging ‘Nijmeegse Studentenvereniging Ovum Novum’, in de volksmond ‘Ovum’, is in 1990 opgericht en is inmiddels de grootste vereniging van Nijmegen.

> Lees meer

AEGEE-Nijmegen

De studentenvereniging ‘Association des États Généraux des Étudiants de l’Europe Nijmegen’, of wel ‘AEGEE Nijmegen’, is een Europese vereniging gevestigd in Nijmegen. AEGEE Nijmegen is een deel van het grote AEGEE-netwerk, wat vertegenwoordigd wordt in 43 landen.

> Lees meer 

NSN

Bier en Bijbel is de leus van de Nijmeegse studentenvereniging de Navigators (NSN). Misschien een onverwachte combinatie als je dit voor het eerst leest.

> Lees meer

Overzicht studentenverenigingen Nijmegen

AEGEE Nijmegen
N.S.C. Carolus Magnus
C.S.V. Ichthus Nijmegen
ASV Karpe Noktem
N.S.V. Ovum Novum
Sv. STURAD

 

Staat jouw vereniging hier niet bij? Of wil je ons informatie aanleveren voor een uitgebreidere vermelding met logo? Neem dan ajb contact met ons op via verenigingen@studentenwegwijzer.nl