Oordoppen voor op een festival zijn er in overvloed, maar welke variant is nou het beste? Moet je nou voor die duurste gaan of is een goedkopere ook prima? En uiteindelijk sta je op het festival met nog maar één oordopje in (als je geluk hebt) omdat ze zo snel uitvallen, niet lekker zitten of voor je idee niet goed werken. En dat terwijl de oordoppen op een festival zo onwijs belangrijk zijn. Schaf nu alvast goede aan zodat je niet straks de hoofdprijs hoeft te betalen op een festival zelf!

Bekijk hier direct de beste oordoppen voor een festival bij:
bol.com | Coolblue

 

Waarom oordoppen op een festival?

Wanneer je geen oordoppen in doet op een festival, loop je kans op een voortdurende piep in je oor of zelfs gehoorschade. Soms voel je die piep al eventjes in je oor als je het festivalterrein afloopt of nog een aantal dagen daarna. Als je je voorstelt dat je hier voortdurend last van hebt, zijn die gehoorbeschermers toch niet zo erg meer. Uit onderzoek is gebleken dat de oren van de meeste mensen het kunnen verdragen om een langere tijd blootgesteld te worden aan geluid van 80 decibel. Bij de meeste festivals komen ze hier wel ruim bovenuit, en dragen daarom de meeste mensen oordopjes. 

 

Welke festival oordoppen?

Het kan nog best moeilijk zijn om de beste oordoppen voor op een festival te vinden, daarom hebben wij de top 5 beste festival oordoppen onder elkaar gezet!


1. Alpine MusicSafe Pro

Oordoppen festival Alpine

Deze transparante oordoppen zijn van hoge kwaliteit. Het wordt geleverd met een opbergdoosje en drie verschillende filters, afhankelijk van hoeveel geluid je wil dempen. Het ontwerp is neutraal en de vorm past zich binnen een minuut aan aan jouw oren.

> Check de Alpine MusicSafe Pro nu bij Coolblue

 

2. Alpine PartyPlug Oordoppen

Oordoppen festival Alpine party plug

Deze variant van Alpine is speciaal gemaakt voor feestjes, omdat de kwaliteit van de muziek en van je gesprekken niet verloren gaat. De oortjes zijn iets goedkoper dan de vorige, en heeft maar één soort filter. Wel zit er een opbergdoosje bij die in je broekzak past.

> Bekijk hier de Alpine PartyPlug Oordoppen bij Coolblue

3. Thone X classic oordoppen festival

Oordoppen festival Thone X

De oordoppen van Thone zijn weer ietsjes duurder dan die van Alpine, maar kunnen zeker het geld waard zijn. Je kunt het design van de oordopjes vervangen door een ander plaatje, of er zelf één laten ontwerpen. De filters zijn speciaal gemaakt zodat het achtergrondgeluid wegvalt, maar de muziek en wat je vrienden zeggen niet. Ook zijn ze geoptimaliseerd voor muziekevenementen. En door de wing aan het oortje verlies je ze niet tijdens het dansen.

> Check bij Bol.com de Thone X classic oordoppen festival

 

4. EarPeace Music Festival Oordopjes

Oordoppen festival Airpeace

Deze oordoppen voor op een festival vallen juist weer minder op, maar zijn wel één van de beste. De oordoppen geven een driedubbele bescherming tegen te hard geluid en zitten super lekker doordat er geen harde plastic randen aan zitten. Daarnaast zit er een heel handig hoesje bij, die je aan je sleutels, tasje of broek kan hangen. Zo vergeet je ze nooit meer!

> Vind de EarPeace Music Festival Oordopjes hier bij Bol.com

 

5. Thone M1 oordoppen

Oordoppen festival Thone M1

Met de oordoppen van Thone kun je jarenlang naar festivals door het duurzame siliconen materiaal, ideaal toch! Ook deze oordoppen beschermen je voor beschadiging door de muziek op een festival, maar behouden de kwaliteit van gesprekken. En worden ook uiteraard geleverd met een mooi opbergdoosje.

> Lees meer over de Thone M1 oordoppen

 

Top 5 oordoppen voor op een festival

1. Alpine MusicSafe Pro

2. Alpine PartyPlug Oordoppen

3. Thone X classic oordoppen festival

4. EarPeace Music Festival Oordopjes

5. Thone M1 oordoppen

 

Hopelijk heb jij met de beste festival oordoppen nooit meer last van een piep in je oor na een festival. De top 5 van beste festival oordoppen wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte oordoppen bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.