Zondag 31 maart en maandag 1 april 2024 is het weer Pasen. Je opa, oma, de hele familie of vriendengroep komt gezellig bij elkaar om lekker te eten met z’n allen. Misschien neemt iedereen wat mee voor de paasbrunch of je staat de dag ervoor zelf in de keuken om lekkere dingen te bakken. Nu dat allemaal is geregeld, vraagt het alleen nog om de juiste paastafel decoratie om in de complete paas sferen te komen. Paaseieren, paastakken, paashazen noem het maar op; wij zijn er dol op. Om je een handje te helpen, hebben wij voor jou de leukste paastafel versiering uitgezocht ter inspiratie. Shop ze!

Of ga snel naar paastafel versiering bij:
> Xenos.nl
> bol.com
> Hema.nl

Met deze decoratie maak jij de paastafel ready

1. Papieren tafelkleed geel

paastafel-decoratie-tafelkleed-hema

Als je aan Pasen denkt, denk je waarschijnlijk aan de kleur geel. Dit leuke pastel gele papieren tafelkleed is geschikt als basis voor je paastafel. En het beste van alles? Het is net zo mooi als linnen, maar dan zonder gedoe met wassen! Je hoeft ‘m na de paasbrunch niet meer te bewaren, dus je hoeft niet op te passen met morsen. Je kunt dit tafelkleed bestellen bij de Hema voor maar € 5,25.

> Bekijk dit tafelkleed bij de Hema

2. Paashaas kaars

Paashaas kaars bolcom

Ben je nog op zoek naar leuke kaarsen als decoratie op de paastafel? Je kunt natuurlijk kiezen voor standaard kaarsen, maar kijk eens naar deze schattige paashaas kaarsen. Hoe leuk! Deze kaarsen passen helemaal binnen de paassferen. Bijna zonde om aan te steken, toch?

> Bekijk deze paashaas kaarsen op bol.com

3. Paas servetten

paastafel-versieren-servetten-hema

Voor servetten kun je kiezen voor een stoffen- of papieren variant. Stoffen servetten moet je na de brunch weer wassen, terwijl je de papieren servetten meteen kunt weggooien. Heeft je voorkeur papieren servetten en ben je nog op zoek naar één paar die passen bij het thema?  Bekijk dan deze gezellige servetten met paaseieren erop. Ze zijn helemaal in de Paas sferen en daarom erg leuk voor op een feestelijke gedekte paastafel. Je kunt ze scoren bij de Hema voor € 1,75.

> Bekijk de paas servetten bij de Hema

4. Paastakken

paastafel-decoratie-paastakken-bolcom

In de woonkamer of op de paastafel mogen natuurlijk de paastakken niet ontbreken. Deze paastakken worden in een bosje geleverd van vijf berkentakken. Je kunt ze bestellen op bol.com voor € 10,75. Wil je liever een volle bos paastakken in een vaas? Dan raden wij je aan om 3 à 4 bosjes te bestellen. Wees er snel bij, want paastakken gaan altijd hard in deze tijd.

> Bekijk de paastakken op bol.com

5. Paashanger eieren

paastafel-decoratie-paashanger-eieren-xenos

Als je paastakken hebt gekocht, dan horen daar natuurlijk ook paaseieren bij. Bij de Xenos zijn deze leuke gouden paaseieren te verkrijgen voor € 3,99. Ze worden geleverd in een set van acht, dus genoeg voor in een aantal takken. Houd je liever van gevarieerde eieren? De Xenos verkoopt ook leuke losse varianten in diverse kleuren. Nieuwsgierig geworden?

> Bekijk paasdecoratie bij de Xenos

6. Eierdoppen

paastafel-versieren-eierdop-hema

Tijdens Pasen mogen de eitjes ook niet vergeten worden, zowel de chocolade variant als niet-chocolade. Je kunt de gekookte eieren natuurlijk in een mandje leggen op tafel, maar eierdoppen zijn ook altijd een leuke optie. Ben je nog op zoek naar eierdoppen met een gezellig kleurtje? Dan zijn deze varianten van de Hema erg leuk om je paastafel mee te versieren. Naast de versiering dienen ze ook zeker als een goede functie. Je kunt ze kopen in de lichte kleuren van blauw en roze voor maar € 3,- per stuk.

> Bekijk de eiertoppen bij de Hema

 

Dit was onze inspiratie voor jou om de leukste paastafel te dekken. Neem vooral een kijke je op de website van de Xenos, Hema of bol.com voor de decoratie! Zoek je nog leuk servies? Bekijk dan onze top 7 mooiste borden en schalen.