Dit jaar brengt iedereen waarschijnlijk meer tijd thuis door dan normaal… En met de herfst en winter in aantocht ben je toch op zoek naar wat vermaak waarbij je de deur niet uit hoeft. Daarom introduceert Talpa een gloednieuw spelletjes platform in Nederland: Playtime! Op Playtime vind je meer dan 300 games voor volwassenen en kids. Van ouderwets Lingo en blackjack tot de nieuwste games van Studio 100, Disney (o.a. Frozen en Toy Story) en Cartoon Network.

En om de lancering van dit nieuwe platform te vieren hebben we een mooie Playtime aanbieding voor je gespot. Je kunt Playtime namelijk de eerste maand gratis uitproberen. Na de gratis maand van Playtime loopt je abonnement door voor maar €4,99 per maand. Zit je er dan aan vast? Zeker niet. Playtime is maandelijks opzegbaar. Ideaal toch? Start je 30-daagse gratis Playtime proefperiode meteen via onderstaande link. Laat het spelen maar beginnen!

> Playtime aanbieding – Speel de eerste maand GRATIS

 

Playtime aanbieding – Welke spelletjes kan ik spelen?

Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich helemaal uitleven met een Playtime account. Voor de kids zijn er talloze spelletjes van o.a. Disney, Nickelodeon en Cartoon Network en volwassenen vermaken zich met klassiekers zoals Lingo, kaartspellen (o.a. patience en blackjack) en puzzels van Denksport (kruiswoord, woordzoekers, etc.). Dit is onze top 5 Playtime games voor volwassenen en kinderen:

Top 5 Playtime spelletjes (volwassenen)

1. Lingo
2. Get 10
3. Star Wars Arcade
4. Zweedse puzzel
5. Tomb Runner

 

Top 5 Playtime games (kinderen)

1. Frozen Rush
2. Nickelodeon Basketball Stars 2
3. 101 Dalmation Street
4. Kikker Memo
5. Studio 100 Pyramide

Benieuwd naar alle Playtime games? Bekijk hier het volledige Playtime aanbod.

 

Playtime aanbieding Nederland – Actie met gratis proefperiode

Weet je nog niet zeker of je een Playtime abonnement wil afsluiten? Geen probleem! Maak gebruik van de Playtime gratis proefperiode en begin binnen 5 minuten al met spelen. Een maand gratis, dat is toch effectief €4,99 korting op Playtime. Hoe werkt het proberen van een Playtime abonnement?

1. Maak een account aan bij Playtime
2. Activeer je abonnement
3. Start met spelen!

Er wordt duidelijk vermeld tot wanneer je gratis proefperiode loopt. Je kunt dus geheel vrijblijvend spelen en eenvoudig online weer opzeggen.

> Start je Playtime gratis proefperiode direct

 

Speel altijd en overal met Playtime

Er zitten meerdere voordelen aan een Playtime abonnement. Zoals:

  • Je hebt geen app nodig, alles gaat via de browser
  • Geen advertenties
  • Speel tot op 5 schermen tegelijk
  • Veilige omgeving voor kinderen
  • Download spelletjes en speel ze onderweg
  • Sluit Playtime aan op de tv en speel tegen elkaar