R.S.R. Marcroix

Ben jij op zoek naar een studentenvereniging waar je jaren vol gezelligheid staan te wachten en waar eeuwigdurende vriendschappen ontstaan? Word dan nu lid bij R.S.R. Marcroix!

Wij zijn een studentensportvereniging die het studentenleven combineert met de paardensport, maar daarbuiten organiseren wij nog veel meer! Elke woensdagavond eten en borrelen wij samen in de Sociëteit ‘De Jockey Club’ na onze training. Daarnaast borrelen we maandelijks op een externe locatie op de vrijdagavond. De rest van het jaar kunnen leden genieten van diners, kerst- en sinterklaasvieringen, een ledenweekend en andere activiteiten, maar de ruiters ook van externe buitenritten en clinics! Voor onze rijdende leden zijn er studentenwedstrijden die plaatsvinden in geheel Nederland, met natuurlijk ook ons eigen weekend op de Rotterdamsche Manège in hartje Kralingen. Naast deze activiteiten zien de leden elkaar ook vaak buiten de vereniging om door samen te borrelen, feesten en dineren!

Bekijk ook onze Facebook-pagina: facebook.com/rsrmarcroix & Instagram-pagina: instagram.com/rsrmarcroix.

Nieuwsgierig geworden en wil je een keer langs komen of nog meer informatie? Stuur een mail naar info@marcroix.nl en word lid! 

Facts Marcroix

Mogelijkheden

N

Wedstrijden

N

Borrels

N

Kerstdiner

N

Ledenweekend

Oprichting

1925

Contributie

€ 45,- per jaar

Lid worden

Bij ons kun je door het hele jaar heen lid worden

Foto’s Marcroix

Contact Marcroix

Adres

Kralingseweg 120
3062 CG Rotterdam

Email

info@marcroix.nl

Website

marcroix.nl

Facebook

@rsrmarcroix

Instagram

@rsrmarcroix