Is je oude vibrator stuk en ben je op zoek naar een nieuwe? Of wil je gewoon graag eens iets anders uitproberen of upgraden naar iets nieuws? Dan heb je vast al over de Satisfyer gehoord, het razend populaire vibrator-merk dat momenteel overal over de toonbanken vliegt. Maar Satisfyer heeft niet maar één soort vibrator, maar talloze verschillende opties. Daarnaast zijn de Satisfyer vibrators ook vaak in de aanbieding en dat is natuurlijk fijn voor de portemonnee. Ben je op zoek naar de beste Satisfyer aanbieding en een Satisfyer die goed bij jou past? Wij zetten de beste deals voor je op een rij!

> Bekijk direct de beste Satisfyer aanbiedingen bij bol.com

 

Snel naar de beste Satisfyer aanbieding:

  1. Satisfyer Pro 2 Next Generation
  2. Satisfyer Pro 2 Generation 3
  3. Satisfyer Pro 2 Generation 3 met App Control
  4. Satisfyer Pro + G-spot
  5. Satisfyer Penguin
  6. Satisfyer Pro 3+
  7. Marvelous Four Vierdelige Vibrator Set

 

Hoe vind je de beste Satisfyer aanbieding?

Maar hoe vind je nou makkelijk de beste Satisfyer aanbieding, en dan ook nog van de Satisfyer die jij het liefste wil? Ten eerste is het belangrijk om eerst uit te zoeken welke Satisfyer je graag wil hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld na over wat voor stimulatie je graag wil, hoe veel je uit wil geven aan de vibrator en of je nog andere functies wil zoals het besturen van de vibrator via een app. Als je eenmaal weet welke Satisfyer je wil, dan kun je op zoek gaan naar de beste aanbieding, maar om het alvast een stukje makkelijker te maken hebben wij hieronder de beste aanbieding van iedere variant op rij gezet.

 

Satisfyer aanbieding top 7

Hieronder vind je de beste Satisfyer aanbieding voor iedere vibrator van het merk Satisfyer.

1. Satisfyer Pro 2 Next Generation

satisfyer pro 2 next generation

De Satisfyer Pro 2 Next Generation is misschien wel de meest gebruikte en standaard Satisfyer vibrator. Deze vibrator is het klassieke model van Satisfyer, en de Pro 2 Next Generation borduurt voort op eerdere varianten hiervan. De meest bekende Satisfyer, in het nieuwste jasje. Deze vibrator werkt op basis van drukgolf stimulatie, waarbij je kunt kiezen uit maar liefst 11 standen. Daarnaast is de vibrator spatwaterdicht en gaat ‘ie maar liefst anderhalf uur lang mee voordat je ‘m weer moet opladen. Je scoort ‘m nu met maar liefst 43% korting.

> Bekijk de Satisfyer Pro 2 Next Generation op bol.com

2. Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator

pro 2 generation 3

Wil je nog een stapje verder gaan dan de klassieke Satisfyer Pro 2? Dan is de Satisfyer Pro 2 Generation 3 misschien wel iets voor jou. Dit is een nog nieuwere en verbeterde versie van het klassieke model, en biedt maar liefst 12 verschillende luchtdruk standen. Daarnaast is aan de Generation 3 de Liquid Air-technologie toegevoegd, wat aanvoelt als een waterstraal op de huid. De Satisfyer Pro 2 Generation 3 shop je nu met 21% korting.

> Bekijk de Satisfyer Pro 2 Generation 3 bij bol.com

3. Satisfyer Pro 2 Generation 3 met App Control

satisfyer aanbieding pro 2 generation 3 app control

Wil je er nog een schepje bovenop doen? Bekijk dan de Satisfyer Pro 2 Generation 3 met App Control eens. Dit is in principe dezelfde vibrator als de normale Pro 2 Generation 3, maar biedt daarnaast de mogelijkheid om de vibrator te verbinden met de Satisfyer-Connect app. Met deze app kun je de Satisfyer via een bluetooth verbinding besturen op je telefoon. Zo kun je anderen de controle over de Satisfyer geven, zelf ritmes creëren of de vibrator zelfs aan een afspeellijst verbinden, waarbij het ritme wordt aangepast aan de muziek. De Pro 2 Generation 3 met App Control is nu tijdelijk verkrijgbaar met 21% korting.

> Bekijk de Satisfyer Pro 2 Generation 3 met App Control bij bol.com

4. Satisfyer Pro + G-spot

satisfyer pro + G-spot

De Satisfyer Pro + G-spot biedt niet alleen luchtdruk stimulatie van de clitoris, maar werkt daarnaast ook op de G-spot. Deze Satisfyer heeft twee verschillende motoren, die je apart van elkaar kunt bedienen. Zo kun je een combinatie maken van stimulaties van beide plekken wat je zelf prettig vindt. Deze Satisfyer biedt de standaard 11 verschillende standen in luchtdruk stimulatie, met 10 vibratiestanden voor de G-spot. De Satisfyer scoor je tijdelijk met 30% korting!

> Bekijk de Satisfyer Pro + G-spot bij bol.com

5. Satisfyer Penguin

Satisfyer Penguin

Deze Satisfyer Penguin is de nieuwste vibrator uit de Penguin lijn van Satisfyer. De Penguin gebruikt een combinatie van drukgolven en trillingen, waardoor je makkelijker meerdere orgasmes achter elkaar kunt bereiken in slechts een paar minuten tijd. Daarnaast is de Satisfyer pinguïn volledig waterdicht, waardoor je ‘m ook onder de douche of in bad kunt gebruiken. De kop is er makkelijk af te halen en terug op te zetten, waardoor je ‘m snel en goed schoon kunt maken. De beste Satisfyer Penguin aanbieding vind je op bol.com, met maar liefst 51% korting. Wow!

> Bekijk de Satisfyer Penguin bij bol.com

6. Satisfyer Pro 3+

Satisfyer Pro 3+

De Satisfyer Pro 3+ biedt niet alleen ultiem genot, maar is ook nog eens de beste budget-optie uit de hele lijst vibrators van Satisfyer. Je kunt ‘m nu namelijk tijdelijk kopen met 44% korting. De Satisfyer Pro 3+ ligt heeft een ander design en ligt anders in de hand dan de Pro 2 Next Generation, maar biedt dezelfde clitoris stimulatie door middel van 11 verschillende luchtdrukstanden. Daarnaast is het grootste voordeel van de Pro 3+ misschien wel dat de vibrator volledig waterdicht is, waardoor je hem ook in bad of onder de douche kunt gebruiken.

> Bekijk de Satisfyer Pro 3+ bij bol.com

7. Satisfyer Marvelous Four Vierdelige Vibrator Set

Satisfyer Marvelous Four Vier-delige Vibrator Set

Kun je niet kiezen tussen de talloze Satisfyer opties, of wil je liever op ontdekkingstocht naar wat er mogelijk is en wat bij jou past? Dan is de beste Satisfyer aanbieding voor jou misschien wel die van de Marvelous Four Vierdelige Vibrator Set. Met deze set krijg je maar liefst vier verschillende vibrators van Satisfyer, die ieder anders werken en je anders stimuleren. Je kunt met de set kiezen uit een luchtdruk vibrator, een vibrator die ook de G-spot stimuleert, een vibrator die ook anaal te gebruiken is en een massage vibrator die de spanning in je spieren verlicht. Deze set koop je nu met 20% korting.

> Bekijk de Satisfyer Marvelous Four Vierdelige Vibrator Set bij bol.com

 

De Satisfyer aanbieding die bij jou past

Welke Satisfyer aanbieding het beste bij jou past, is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren. Wil je graag allerlei opties uittesten en de keuze hebben uit meerdere vibrators, dan past de Marvelous Four set misschien wel bij jou. Ga je liever voor een budget-vriendelijke optie? Dan is de Satisfyer Pro 3+ ideaal. Maar het is natuurlijk vooral belangrijk om rekening te houden met welke stimulatie jij fijn vindt, want dat is uiteindelijk het belangrijkste bij het uitzoeken van een goede vibrator die bij jou past.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.