Kan jij wel een leuk studenten kookboek gebruiken? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij hebben voor jullie zorgvuldig de leukste studenten kookboeken uitgekozen zodat jij binnenkort de sterren van de hemel kookt. Wordt het vanavond een héérlijke pasta of ga je voor rijst met kip? Bekijk hieronder de leukste studenten kookboeken en geef jezelf wat meer goede kook skills!

Bekijk alle studentenkookboek tips bij:
> bol.com
>
BookSpot

 

Studenten kookboek tips

Of je nu op zoek bent naar makkelijke gerechten, vegan maaltijden, Italiaanse hapjes of uitgebreide maaltijden… Wij hebben voor jullie hieronder de beste studenten kookboeken geselecteerd.

1. Tasty Studentenkookboek

Tasty studentenkookboek

Je kent vast en zeker wel de bekende kookvideo’s van Tasty op Facebook. Die video’s waarbij je bij elk filmpje je vingers af wil likken… En om het jullie nog makkelijker te maken, heeft Tasty ook een studenten kookboek gemaakt. Het kookboek beschikt over maar liefst 75 verschillende snelle en makkelijke gerechten. Ook staan er leuke tips in hoe je gezond en gevarieerd kunt eten. Een welverdiende eerste plaats in deze top 5, wat ons betreft!

Bekijk hier dit studenten kookboek bij:
> bol.com
BookSpot 

2. 500 studentenrecepten

500 studentenmaaltijden

Dit studentenkookboek is razend populair. En dat is niet voor niets! Een boek met maar liefst 500 recepten voor een beginner. Er staan niet alleen makkelijke recepten in, maar ook recepten waar je weinig keukengerei voor nodig hebt, weinig ingrediënten én betaalbaar. Wat heb je nog meer nodig?

Bekijk hier dit studenten kookboek bij:
> bol.com
Bookspot

TIP: ook beschikbaar als veggie versie bij Bookspot!

3. Basiskookboek voor studenten

Basis Kookboek studenten

Met een ondertitel als “zodat je ook zonder je moeder kunt overleven!”, weet je dat het wel goed gaat komen met jouw kook skills na het lezen van dit studenten kookboek. Vind hier makkelijke en snelle gerechten die je binnen no time op tafel kunt zetten. Zeg maar dag tegen je diepvriespizza’s en broodjes ei! Wat overigens soms ook best oké is om te eten hoor! 😉

Bekijk hier dit studenten kookboek bij:
> bol.com
BookSpot

4. Het onmisbare studentenkookboek

Onmisbare Studenten Kookboek

Ben je op zoek naar snelle recepten met gezonde maaltijden? Schaf dan Het onmisbare studentenkookboek aan. In dit studenten kookboek vind je meer dan 40 maaltijden die je zelf makkelijk en snel kunt maken. Ook staan er handige gerechten in die je onderweg mee kunt meenemen of gerechten die makkelijk te maken zijn wanneer je juist voor al je huisgenoten wil koken, ideaal!

Bekijk hier dit studenten kookboek bij:
> bol.com
> BookSpot

5. The Hungry Student Vegetarian Cookbook

Hungry Student

Eet jij alleen vegetarisch? Maak het jezelf dan gemakkelijk door dit studenten kookboek te kopen. In dit boek vind je meer dan 130 makkelijke vegan recepten, speciaal voor studenten. Let op! Dit studenten kookboek is wel geschreven in ’t Engels, maar zo kun je ondertussen wel gelijk je Engels verbeteren. Handig!

> Bekijk hier dit studenten kookboek bij bol.com

 

Op zoek naar meer studenten kookboeken?

Het goede kookboek nog niet gevonden? Meer weten over bijvoorbeeld gezond eten? Bekijk hieronder dan alle kookboeken voor studenten en leer binnen no time nieuwe gerechten maken!

Bekijk hier direct alle studenten kookboek tips bij:
> bol.com
BookSpot

 

TIP! Op zoek naar een nieuwe magnetron? Wat dacht je van deze hippe retro magnetron?