Wil jij een studentenkamer huren en weet je niet waar je moet beginnen? Met deze handige websites vind je gegarandeerd binnen no time jouw nieuwe plekje en kan je échte studentenleven gaan beginnen. Zorg er voor dat je bij zoveel mogelijk sites sta ingeschreven, zodat jouw zoektocht een stuk makkelijker wordt. Yes!

 

Studentenkamer huren | Handige websites

 

Studentenkamer huren via Kamernet

Kamernet is één van de grooste studentenplatformen van Nederland waar jullie een groot aanbod van studentenkamers vinden. Elke dag komen er meer dan 250 nieuwe kamers, studio’s of appartementen bij zodat het aanbod steeds actueel blijft. Je kunt direct in contact komen met verhuurders en huisgenoten. Daarnaast worden alle plaatsingen gecontroleerd door Kamernet, zodat de kans op oplichting zo klein mogelijk is.

Inschrijven: Kamernet.nl

 

Aanmelden bij Huurwoningen

Een andere website waar je je kan inschrijven om een studentenkamer te huren, is Huurwoningen.nl. Huurwoningen beschikt over een groot aanbod van van studentenkamers, zelfstandige studio’s en appartementen. Je kan zelf filteren in welke stad je op zoek bent naar een studentenkamer. Als je een leuke kamer hebt gevonden, kan je de verhuurder een berichtje sturen zodat er een bezichtiging kan worden ingepland. Een studentenkamer huren hoeft niet moeilijk te zijn…

Inschrijven: Huurwoningen.nl

 

Studentenkamer huren via Pararius

Vind je het niet zo fijn om jezelf in te schrijven omdat je dan weer inschrijfgeld kwijt bent? Kijk dan bijvoorbeeld eens op Pararius. Pararius is namelijk dé grootste onafhankelijke woningwebsite van Nederland waar je naast huizen en appartementen ook kamers en studio’s kunt vinden van makelaars, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onderaan elke advertentie vinden jullie de gegevens van de verhuurmakelaar.

Let op! Het kan zo zijn dat er wel inschrijfkosten zijn verbonden aan de website van de makelaar.

Bekijk hier het aanbod: Pararius.nl

 

Kamer huren op ROOM.nl

Wil jij een studentenkamer huren in Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Delft, Deventer, Leiden of Wageningen? Meld je dan aan bij ROOM.nl en vind gemakkelijk jouw nieuwe studentenkamer in één van deze bruisende steden.

Inschrijven: ROOM.nl

 

Studentenkamer huren bij Kamer.nl

Een ander platform gericht op het zoeken naar een studentenkamer is Kamer.nl. Op deze website kan je je makkelijk inschrijven en reageren op verschillende kamers, studio’s of appartementen door het reactieformulier te volgen.

Inschrijven: Kamer.nl

 

Aanmelden bij Kamers.nl

Een andere handige website om te gebruiken wanneer je een studentenkamer wil huren is Kamers.nl. Jullie vinden hier een groot aanbod van maar liefst 11 verschillende studentensteden. Wanneer je interesse hebt in een kamer, kun je meteen een bezichtiging aanvragen. Hoe handig!

Inschrijven: Kamers.nl

 

Overige tips | Studentenkamer huren

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent? Een andere tip die we jullie graag willen meegeven is om verschillende Facebook groepen in de gaten te houden. Op Facebook zijn heel veel groepen waar verhuurders of andere woningdelers op zoek zijn naar iemand die graag hun studentenkamer wil huren. Daarnaast kan je ook vaak zelf een oproepje plaatsen in deze groep en krijg je misschien een berichtje van iemand die matcht met jouw profiel!