Studentenverenigingen Tilburg

Tilburg is een studentenstad met een gemiddeld aantal verenigingen.

Zowel voor studenten aan de hogeschool, als voor studenten aan de universiteit zijn er verschillende studentenvereniging ter beschikking. De meeste verenigingen hebben een lange geschiedenis met mooie tradities.

Maak kennis met de studentenverenigingen, studieverenigingen & studentensportverenigingen in Tilburg.

Studentenverenigingen

Emèt Qenee

Emèt Qenee is een christelijke studentenvereniging in Eindhoven en Tilburg en een dispuut van de C.S.F.R. De vereniging kent een reformatorische grondslag. Zoek je in het zuiden des lands mede-christenen en vrienden voor het leven? Dan ben je bij Emèt Qenee aan het juiste adres.

> Lees meer

AEGEE Tilburg

AEGEE Tilburg is een internationale studentenvereniging in Tilburg. De vereniging staat voor democratie, diversheid en een grenzeloos Europa. Als lid van AEGEE Tilburg krijg je de kans om je (internationale) sociale vaardigheden te laten groeien. De studentenvereniging organiseert onder andere buitenlandexcursies en city trips.

> Lees meer

Tilburgse Studenten Corps Sint Olof

De studentenvereniging ‘Tilburgs Studenten Corps Sint Olof’, of wel ‘Olof’, is een grote vereniging in Tilburg. Olof is in 1927 opgericht en is een gemengde studentenvereniging. De vereniging heeft een eigen sociëteit waar de leden terecht kunnen voor verschillende activiteiten en natuurlijk de gezellige borrels.

> Lees meer

Vitruvian

Wat aan het eind van 2013 begon als een simpele Facebook groep genaamd ‘TiU community for LGBT students’ is nu uitgegroeid tot Vitruvian, LGBT Studentenvereniging Tilburg. Een platform voor lesbische, homo, biseksuele en transgender (vriendelijke) studenten uit de regio Tilburg.

> Lees meer

Studieverenigingen

Study Association Complex

Study Association Complex is the study association for all psychology students in Tilburg. Complex organises both study related as relaxing activities. With approximately 1600 members, Complex is the third largest study association of Tilburg University and the largest within the faculty of TSB.

> Lees meer

Study Association INPUT

INPUT is the study association for the Dutch bachelor program ‘Personeelwetenschappen’, the English bachelor program ‘Human Resource Studies: People Management’, and the (pre)master program ‘Human Resource Studies’ at Tilburg University. INPUT organizes a lot of activities, both formal and informal.

> Lees meer

Sportverenigingen

T.S.H.V. SHOT

Met ruim 400 leden, 15 commissies en hockey op ieder niveau is iedereen welkom op onze Tilburgse Studenten Hockey Vereniging! SHOT onderscheidt zich van normale clubs omdat hier alleen maar studenten hockeyen, voor en door studenten dus. Meer weten? Lees snel verder!

> Lees meer

Overige studentenverenigingen Tilburg

Navigators Studentenvereniging Tilburg
T.S.V. Plato
S.V. Totus
C.S.V. Ichthus Tilburg

 

Staat jouw vereniging hier niet bij? Of wil je ons informatie aanleveren voor een uitgebreidere vermelding met logo? Neem dan ajb contact met ons op via verenigingen@studentenwegwijzer.nl