TOP-week introductie Tilburg 2019

De TOP-week is bedoeld voor studenten die gaan studeren in Tilburg. Het maakt niet uit of je gaat studeren aan de universiteit of aan een hogeschool, bij de TOP-week ben jij welkom. In deze week maak jij samen met alle medestudenten kennis met de stad en de verschillende studentenverenigingen. Dit doe je door middel van leuke activiteiten en gezellige feesten.

Vanaf

19 augustus 2019

Tot en met

23 augustus 2019

Tijd tot start

Introweek

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Meer info

Programma TOP-week introductie 2019

Let op: onderstaand zie je de voorlopige & samengevatte agenda voor de introductieperiode. Aan deze programma informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor de volledige en actuele agenda op de website van de introductiecommissie (link rechtsbovenin).

 

19 augustus 2019

 

‘s Ochtends is het tijd om je in te schrijven, dit kan tot 09:30 uur. ‘s Middags wordt per faculteit een introductie activiteit georganiseerd. Eind van de middag komt iedereen weer samen voor een heerlijke barbecue en het openingsfeest.

 

20 augustus 2019

 

Dinsdag wordt gestart met een spellendag. Van 11 tot 15:30 uur kun je sporten en kennismaken met verschillende verenigingen. ‘s Nachts kun je tot in de late uurtjes feesten bij het Single Feestje.

 

21 augustus 2019

 

Heerlijk de dag beginnen met een stevig lunch. ‘s Middags is het tijd voor de Beer Cantus. In de namiddag kun je weer kennis maken met de studentenverenigingen.

 

22 augustus 2019

 

In de ochtend ontdek je Tilburg met de ‘Experience Tilburg’. ‘s Middags kun je heerlijk genieten op het Top Festival op het Koningsplein. Ook in de avond gaat het programma verder, daar kun je proeven van het studentenleven met de kroegentocht.

 

23 augustus 2019

 

De laatste dag van de introductieweek. Trek je zwembroek en bikini aan want vandaag is het tijd voor de poolparty! In de middag maak je voor de laatste keer kennis met de studentenverenigingen en ‘s avonds is het eindfeest.