Studentenverenigingen Utrecht

Utrecht is een stad met opvallend veel studentenverenigingen. Dat is positief, je hebt als aankomende student dus een ruime keuze! De meeste studentenverenigingen liggen in het centrum van Utrecht, en zijn dus goed bereikbaar.

 Uitgelichte studentenverenigingen Utrecht

Studentenvereniging UMTC

Studentenvereniging UMTC is een kleinschalige en traditionele gezelligheidsvereniging en verrijkt sinds 1949 de kleurige Utrechtse studentenwereld. Zij is een open en warm thuis voor de ruim 350 leden die drie avonden in de week te vinden zijn in Sociëteit Borghaerts aan de Voorstraat.

> Lees meer

AEGEE-Utrecht

Association des États Généraux des Étudiants de l’Europe, of wel AEGEE, is een studentenvereniging die in 41 landen wereldwijd bestaat. De vestiging in Utrecht is één van de grootste verenigingen van het netwerk en bestaat vanaf 1987. AEGEE is een gemengde vereniging met zowel studenten van de hogeschool als van de universiteit.

> Lees meer

Unitas Studiosorum Rheno-Traiectina

U.S.R. Utrecht, of volluit Unitas Studiosorum Rheno-Traiectina, is een gemengde studentenvereniging voor studenten aan een hogeschool of universiteit. U.S.R. Utrecht is één van de oudste verenigingen, zij werden al in 1911 opgericht. U.S.R. organiseert dagelijks activiteiten voor leden in de sociëteit. Van Full Moon Party’s tot aan workshops, er is altijd wat leuks te doen.

> Lees meer

Navigators Studentenvereniging Utrecht

De studentenvereniging Navigators Utrecht behoort tot één van de grootste studentenverenigingen van Utrecht. Navigators Utrecht is een christelijke studentenvereniging, maar is niet verbonden aan een kerkgenootschap.

> Lees meer

Studenten Toneelvereniging STUK

STUK is dé onafhankelijke studenten toneelvereniging voor studenten uit de stad Utrecht. Het doel van de vereniging is het verbinden van studenten met een passie voor toneel en alles wat hiermee samenhangt!

> Lees meer

SIB Utrecht

SIB-Utrecht is het best te omschrijven als een internationaal georiënteerde gezelligheidsvereniging mét inhoud. Wij zijn in staat om wereldse interesse met Utrechtse gezelligheid te combineren.

> Lees meer

Overige studentenverenigingen Utrecht

B.I.T.O.N.
C.S.V. Ichthus Utrecht
L.S.V. Cognatio
INSAN
Navigators Utrecht
S.S.R. – N.U.
U.T.V.
Unitas S.R. Utrecht
USC
GHBOV Ultrajectum
U.V.S.V. / N.V.V.S.U.
C.S. Veritas
VGSU

 

Staat jouw vereniging hier niet bij? Of wil je ons informatie aanleveren voor een uitgebreidere vermelding met logo? Neem dan ajb contact met ons op via verenigingen@studentenwegwijzer.nl