Utrechts Studenten Koor en Orkest

Het USKO is de grootste en gezelligste studentenmuziekvereniging van Nederland! Het USKO bestaat uit een koor en orkest met een mix van ervaren en onervaren muzikanten, gezelligheid en serieus musiceren. Elke week komen we samen om te repeteren en te borrelen in Cultuurcentrum Parnassos aan de Kruisstraat.

Jaarlijks hebben we drie programma’s en werken we toe naar 2 à 3 concerten per programma. Ieder jaar voeren we een groot werk van Bach uit: de Matthäus Passion, Johannes Passion of de Hohe Messe. Met dit werk gaan we ook op repetitiekamp en op buitenlandse tournee. Naast Bach voert het USKO jaarlijks een klassieker en een onbekender programma uit. Het jaar is verder gevuld met allerlei leuke activiteiten, zoals een karaoke, een open podium en natuurlijk feesten. Daarnaast hebben we 20 commissies waardoor we voor iedereen een plekje te bieden hebben.

Voor het koor heb je geen zangervaring nodig en hoef je niet te auditeren. Ook ervaren zangers komen tot hun recht, want onze dirigent Stijn Berkouwer weet zowel het koor als orkest elk programma weer naar een hoog niveau te tillen.

Voor het orkest worden wel audities gehouden. We zoeken vooral fagotten, hoorns, trombones, en violen.

Voor meer informatie, zie: www.usko.nl

Facts A.S.V. Taste

Leden

Aantal leden

  • Percentage Vrouw 66% 66%
  • Percentage Man 34% 34%

Aantal eerstejaars

Faciliteiten

N

Borrellocatie

N

20 commissies

Openingstijden

Ma: –

Di: –

Wo: 20:00 – laat
(orkestrepetitie + borrel)

Do: 20:00 – laat
(koorrepetitie + borrel)

Vr: –

Za: –

Zo: –

Oprichting

1945

Contributie

€100,- tot €150,-

Bierprijs

€ 2,00

Lid worden

Begin september en januari zijn er open repetities (en voor orkest ook audities). Aanmelden hiervoor kan bij koorco@usko.nl of orco@usko.nl

Foto’s USKO

Contact USKO

Locatie

Cultuurcentrum Parnassos
Kruisstraat 201
3581 GK Utrecht
030-2538785

Email

usko@usko.nl