Ben je op zoek naar Voordeeldrogisterij mondkapjes? En wil je het complete aanbod in één oogopslag kunnen zien? Dan ben je hier op de juiste plek. Bij de Voordeeldrogist kun je terecht voor uitwasbare mondkapjes & wegwerp mondkapjes. En je hebt geluk… Momenteel heeft deze online drogisterij verschillende mondkapjes aanbiedingen met kortingen tot wel 45%.

> Bekijk hier alle Voordeeldrogisterij mondkapjes 

Of spring direct naar: wegwerp mondkapjes | uitwasbare mondkapjes

 

Voordeeldrogisterij mondkapjes kopen – Wegwerp

Als je wegwerp mondkapjes wilt bestellen bij de Voordeeldrogisterij, zijn er 4 verschillende opties. Je hebt de standaard wegwerp mondkapjes in een verpakking van 10 of 50 stuks & je hebt 2 andere type wegwerp maskers. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

 

Wegwerp mondkapjes (3 laags) – 50 stuks

Deze wegwerp mondkapjes van de Voordeeldrogisterij zijn momenteel het populairst. In principe zijn dit de standaard wegwerp mondmaskers in een grote oplage van 50 stuks. Je kunt wel even vooruit dus! Deze mondkapjes zijn hypoallergeen en compleet vrij van glasvezels.

> Bekijk deze Voordeeldrogisterij wegwerp mondkapjes hier – 40% korting

voordeeldrogisterij mondkapjes wegwerp

 

Wegwerp mondkapjes (3 laags) – 10 stuks

Wil je liever een kleinere verpakking wegwerp mondkapjes? Dan is deze uitvoering met 10 stuks misschien iets voor jou. Handig om mee te nemen in je tas!

> Bekijk deze wegwerp mondkapjes van de Voordeeldrogist hier – 36% korting

voordeeldrogisterij mondkapjes wegwerp

 

Overige wegwerp mondkapjes van de Voordeeldrogisterij

Naast bovenstaande standaard mondkapjes zijn er nog 2 andere varianten wegwerp mondmaskers. Bekijk ze hieronder.

> Shop deze wegwerp Voordeeldrogisterij mondkapjes hier

voordeeldrogisterij mondkapjes wegwerp

 

Voordeeldrogisterij mondkapjes bestellen – Uitwasbaar

Wil je liever een mondkapje dat je kunt hergebruiken? Dan is een uitwasbaar mondkapje van de Voordeeldrogist iets voor jou! Je kunt kiezen uit 3 verschillende varianten, die we hieronder voor je op een rijtje hebben gezet.

 

Uitwasbaar mondkapje met filter

Het populairste herbruikbare mondkapje bij de Voordeeldrogisterij is deze van het merk Generise. Bij dit niet-medische mondkapje krijg je een PM 2.5 filter voor extra bescherming. Het mondkapje is uitwasbaar en kan dus opnieuw gebruikt worden.

> Bekijk dit uitwasbare mondkapje bij de Voordeeldrogisterij – 45% korting

 

Lucovitaal mondkapje van bamboe – herbruikbaar

Ook Lucovitaal heeft een uitwasbaar mondkapje op de markt gebracht. Het is gemaakt van 50% bamboevezels en 50% polyamide. Je kunt dit mondkapje tot 25 keer wassen op 60 graden. Een duurzame keus dus!

> Bekijk deze Lucovitaal bamboe mondkapjes bij de Voordeeldrogist – 24% korting

voordeeldrogisterij mondkapjes uitwasbaar bamboe

 

Herbruikbare mondkapjes van Koziol – De Voordeeldrogisterij

Tot slot kun je ook nog kiezen voor de herbruikbare mondkapjes van Koziol. Deze HI Community Mask is gemaakt van een elastische kunststof en daardoor erg licht en comfortabel. Let op! Je moet er bij dit mondmasker wel een filter tussen doen.

> Bekijk deze kunstof Koziol mondkapjes hier

voordeeldrogisterij mondkapjes herbruikbaar koziol

 

Benieuwd waar je naast de Voordeeldrogisterij nog meer mondkapjes kunt bestellen? Lees dan eens ons artikel over goedkope mondkapjes kopen (wegwerp + uitwasbaar).