Als je gaat verhuizen zul je ook een wasmachine en droger nodig hebben. En dan wil je natuurlijk wel een mooie set waarbij de wasmachine en droger bij elkaar passen, en voor niet al te veel geld… Het kan nog een flinke klus zijn om de ideale wasmachine en droger set te vinden. Daarom heeft Studenten Wegwijzer de beste wasmachine en droger sets én de beste budget wasmachine en droger sets voor jou op een rij gezet. Scheelt je weer tijd en waarschijnlijk ook geld met deze combideals!

> Bekijk direct alle wasmachine droger sets bij Coolblue

> Of check hier meteen de top 3 beste sets of de top 3 voordeligste sets

 

Wasmachine en droger set – Hier online te bestellen

Het is niet eenvoudig om een bijpassende wasmachine en droger set te vinden. Op internet vind je voornamelijk losse wasmachines en drogers… Maar gelukkig is er bij Coolblue wel een groot aanbod wasmachine droger sets! Je hebt hier keuze uit ruim 50 verschillende sets van bekende merken zoals Bosch, Miele, Samsung, AEG, Haier en Whirlpool. Ook snappen we dat je liever niet al te veel geld uitgeeft. Daarom hebben we hieronder een top 3 beste wasmachine en droger sets & een top 3 budget wasmachine en droger sets bij Coolblue voor je op een rij gezet!

 

Top 3 beste wasmachine en droger set

Bekijk hieronder direct onze top 3 combideals voor de beste wasmachine droger sets!

1. Bosch WAU28P02NL i-DOS + Bosch WTU87675NL

Eén van de populairste merken voor een wasmachine droger set is het oude, vertrouwde Bosch. Deze set bestaat uit de Bosch WAU28P02NL i-DOS en de Bosch WTU87675NL. Hiermee kun je het wasgoed van het hele huishouden wassen. De Bosch wasmachine beschikt over SpeedPerfect, waardoor je tot wel 65% sneller wast met hetzelfde wasresultaat. Je kunt kiezen uit 14 verschillende programma’s. Door de i-DOS technologie wordt het wasmiddel automatisch gedoseerd, hierdoor gebruik je altijd precies genoeg wasmiddel en blijft je was langer mooi. Bovendien hebben beide apparaten een AllergyPlus programma, waardoor pollen en dierenharen uit je kleding verdwijnen. Ideaal!

> Bekijk deze wasmachine en droger set van Bosch bij Coolblue

wasmachine-droger-set-bosch

2. Miele WSI 863 WCS PowerWash & TwinDos + Miele TSL 783 WP Eco

Ook deze wasmachine en droger set van Miele is een aanrader! Met deze set van Miele hoef je zelf maar heel weinig te doen. De droger past zijn programma automatisch aan aan het programma van de wasmachine door de Wash2Dry functie. Door TwinDos wordt het wasmiddel automatisch gedoseerd, waardoor je altijd genoeg wasmiddel gebruikt en je kleding langer mooi blijft. Snel wat kleding opfrissen? Gebruik dan de PowerFresh stoomfunctie. Hoe makkelijk kan wassen zijn?

> Bekijk deze wasmachine droger set van Miele bij Coolblue

wasmachine-droger-set-miele

3. Samsung WW80TA049AE EcoBubble + Samsung DV80TA220AE

Een andere populaire wasmachine en droger set is de Samsung Samsung WW80TA049AE EcoBubble + Samsung DV80TA220AE. Zeg maar dag tegen bacteriën dankzij het Steam Wash programma. Met de EcoBubble kun je je kleding zelfs op een lage temperatuur wassen door de schuimbellen. Maak je je zorgen over was die krimpt in de droger? Met het OptimalDry systeem van de droger is dat verleden tijd! Door de vochtigheidssensoren wordt er voorkomen dat dit kan gebeuren. Kortom, deze wasmachine en droger set is de ideale combinatie voor in jullie washok.

> Bekijk deze wasmachine droger set van Samsung bij Coolblue

wasmachine-droger-set-samsung3

Top 3 budget wasmachine en droger set

Voor wie op zoek is naar een budget combideal, hebben wij hieronder een top 3 samengesteld!

1. Beko B3WT5841WB1 + Beko B5T6824WS1

Op zoek naar een budget wasmachine en droger set? Dan zitten jullie met de Beko B3WT5841WB1 + Beko B5T6824WS1 helemaal goed! Deze goedkope Beko set is goed voor zo’n 8 kilogram wasgoed per keer. Met de uitgebreide stoomprogramma’s, heb jij bijna geen was meer over die je moet strijken. En met het DailyXpress programma was je jouw was binnen 30 minuten, ideaal! Een ander bijkomend voordeel is dat de wasmachine ook weinig geluid gemaakt.

> Bekijk deze wasmachine en droger set van Beko bij Coolblue

wasmachine-droger-set-beko

2. Samsung WW80TA049AE EcoBubble + Samsung DV80TA220AE

Deze goedkope set van Samsung is nu te bestellen voor nog geen €1.300,-. Dankzij de EcoBubble was je je kleding zelfs op een lagere temperatuur goed schoon. Bovendien heb je de keuze uit verschillende wasprogramma’s voor bijvoorbeeld beddengoed, wol en de fijne was. Het OptimalDry systeem van de wasdroger zorgt ervoor dat je kleding niet krimpt. Daarnaast zorgt het Steam Wash programma  dat alle allergenen en bacteriën worden verwijderd.

> Bekijk deze wasmachine en droger set van Samsung bij Coolblue

wasmachine-droger-set-samsung

3. Samsung WW90TA049AE + Samsung DV80TA220AE

Als laatste budget wasmachine en droger set hebben wij de Samsung WW90TA049AE + Samsung DV80TA220AE op ons lijstje staan! Dit is een iets nieuwere versie dan de nummer 2, ook is hij iets groter. Hierdoor kun je grotere ladingen was, zoals beddengoed of kleding van meerdere mensen, op een duurzame manier wassen. Maar ook kleinere ladingen kun je duurzaam wassen door de beladingssensor.

> Bekijk deze wasmachine en droger set van Samsung bij Coolblue

wasmachine-droger-set-samsung2

 

Wasmachine en droger set abonnement

Een gloednieuwe wasmachine en droger set is een flinke aankoop… En soms heb je er simpelweg gewoon even geen budget voor. Dan biedt een wasmachine & droger set abonnement misschien uitkomst! Zo’n abonnement kun je eenvoudig afsluiten bij Coolblue. Je hebt dan voor een vast bedrag per maand een kwalitatief en energiezuinig witgoed product dat altijd werkt. Een wasmachine en droger set abonnement heeft de volgende voordelen:

  • Altijd een werkend product voor een vast bedrag per maand.
  • Product stuk? Binnen 48 uur wordt ‘ie gerepareerd of omgeruild.
  • Ga je verhuizen? Coolblue verhuist je product gratis met je mee.
  • Na één jaar maandelijks kosteloos opzegbaar.
  • Na de minimale looptijd de keuze om het product over te kopen.

Wat wens je nog meer?

> Lees hier alles over het afsluiten van een wasmachine droger set abonnement

 

De was-droogcombinatie – Wasmachine & droger alternatief

Wat nou als je geen geschikte wasmachine en droger set kunt vinden? Of als alle opties gewoon veel te duur zijn..? Dan is er gelukkig nog een alternatief: de was-droogcombinatie. Een was-droogcombinatie is, zoals de naam al zegt, een wasmachine en droger in één. Aan het kopen van een was-droogcombinatie zitten enkele voor- en nadelen:

  • Voordeel Je hebt maar één apparaat (in plaats van twee losse apparaten), dit scheelt dus flink wat ruimte (handig bijvoorbeeld in een studentenhuis)
  • Voordeel Het is goedkoper dan een wasmachine en droger set
  • Voordeel Je hoeft je natte was niet van de wasmachine in de droger te stoppen
  • Nadeel Was-droogcombinaties hebben minder plek om te drogen dan om te wassen

 

Bekijk alle was-droogcombinaties bij:

> Coolblue

> MediaMarkt

> Bol.com

 

Zo zie je maar, naast een wasmachine en droger set zijn er ook nog genoeg betaalbare alternatieven in de vorm van een was-droogcombinatie!