Als je gaat verhuizen of in je nieuwe studentenkamer trekt, zul je ook een wasmachine en droger nodig hebben. En dan wil je natuurlijk wel een mooie set die bij elkaar past voor niet al te veel geld… Het kan nog een flinke klus zijn om de ideale wasmachine en droger set te vinden. Daarom heeft StudentenWegwijzer de beste wasmachine en droger sets (onder de €1000,-) voor jou op een rij gezet. Scheelt je weer tijd en waarschijnlijk ook geld!

> Bekijk direct alle wasmachine en droger sets bij Coolblue

 

Wasmachine en droger set – Hier online te bestellen

Het is niet eenvoudig om een bijpassende wasmachine en droger set te vinden. Op internet vind je voornamelijk losse wasmachines en drogers… Maar gelukkig is er bij Coolblue wel een groot aanbod wasmachine en droger sets! Je hebt hier keuze uit ruim 40 verschillende sets van bekende merken zoals Bosch, Miele, Samsung, AEG, Haier en Whirlpool. Ook snappen we dat je liever niet al te veel geld uitgeeft. Daarom hebben we hieronder de beste wasmachine en droger sets bij Coolblue (onder de €1000,-) voor je op een rij gezet!

 

1. Whirlpool FWF71683WE EU Fresh Care + Whirlpool FTBE M10 72

Met deze wasmachine en droger set van Whirlpool was en droog je het wasgoed van 1 of 2 personen (tot wel 7 kg). En dat doe je ook nog eens zeer energiezuinig (A+++)! Stel via de optie startuitstel in binnen hoeveel uur het wasprogramma start. Met FreshCare+ hou je je wasgoed fris tot wel 6 uur na afloop van het wasprogramma. Ook beschikt de Whirlpool droger over 6th SENSE sensoren, die de droogtijd automatisch aanpassen aan de vochtigheid en temperatuur in de trommel. Wanneer je was droog is, stopt het programma vanzelf. Ideaal!

> Bekijk deze wasmachine en droger set van Whirlpool bij Coolblue

TIP: wanneer je deze set koopt voor 18 januari 2021, kun je gratis 6 maanden Ariel Pods aanvragen bij Whirlpool!

wasmachine en droger set coolblue

 

2. Bosch WAN28242NL + Bosch WTG846C0NL

Met deze wasmachine en droger combinatie ben je gegarandeerd goedkoper uit dan wanneer je beide producten los koopt. Altijd fijn! Met deze set van Bosch was je met gemak het wasgoed van 2 personen en kun je kiezen uit specifieke wasprogramma’s, zoals fijne was, katoen en wol. Ook beschikt de Bosch wasmachine over varioPerfect technologie, waarmee je kunt kiezen voor extra zuinig of extra snel wassen. De wasmachine heeft 7 kg vulgewicht en de droger 8 kg. De droger heeft ook diverse opties, zoals strijkdroog, kastdroog en extra droog. Wanneer je was droog is, stopt het programma vanzelf.

> Bekijk deze wasmachine en droger set van Bosch bij Coolblue

wasmachine en droger set bosch

 

Wasmachine en droger set abonnement

Een gloednieuwe wasmachine en droger set is een flinke aankoop… En soms heb je er simpelweg gewoon even geen budget voor. Dan biedt een wasmachine & droger set abonnement misschien uitkomst! Zo’n abonnement kun je eenvoudig afsluiten bij Coolblue. Je hebt dan voor een vast bedrag per maand een kwalitatief en energiezuinig witgoed product dat altijd werkt. Een wasmachine en droger set abonnement heeft de volgende voordelen:

  • Altijd een werkend product voor een vast bedrag per maand.
  • Product stuk? Binnen 48 uur wordt ‘ie gerepareerd of omgeruild.
  • Ga je verhuizen? Coolblue verhuist je product gratis met je mee.
  • Na één jaar maandelijks kosteloos opzegbaar.
  • Na de minimale looptijd de keuze om het product over te kopen.

Wat wens je nog meer?

> Lees hier alles over het afsluiten van een wasmachine en droger set abonnement

 

De was-droogcombinatie – Wasmachine & droger alternatief

Wat nou als je geen geschikte wasmachine en droger set kunt vinden? Of als alle opties gewoon veel te duur zijn..? Dan is er gelukkig nog een alternatief: de was-droogcombinatie. Een was-droogcombinatie is, zoals de naam al zegt, een wasmachine en droger in één. Aan het kopen van een was-droogcombinatie zitten enkele voor- en nadelen:

  • Voordeel Je hebt maar één apparaat (in plaats van twee losse apparaten), dit scheelt dus flink wat ruimte (handig voor op een studentenkamer!)
  • Voordeel Het is goedkoper dan een wasmachine en droger set
  • Voordeel Je hoeft je natte was niet van de wasmachine in de droger te stoppen
  • Nadeel Was-droogcombinaties hebben minder plek om te drogen dan om te wassen

Bekijk alle was-droogcombinaties bij:

> Coolblue

> MediaMarkt

> BCC

> Bol.com

 

Zo zie je maar, naast een wasmachine en droger set zijn er ook nog genoeg betaalbare alternatieven!