GSVA ‘Petrus Plancius’

De GSVA ‘Petrus Plancius’ is een leuke christelijke studentenvereniging met een stuk of 30 leden. We zijn een hechte groep studenten die actief zijn op meerdere vlakken. Zo zijn we niet alleen actief bezig met het geloof, maar vinden we studentikoziteit, academiciteit en gezelligheid ook heel belangrijk! We hebben daarom elke woensdag verschillende activiteiten, waarna we in onze sociëteit KRATHP aan de Prinsengracht in het centrum van Amsterdam tot in de vroege uurtjes borrelen, dansen, met elkaar lachen en discussiëren.

Een greep uit onze activiteiten en alles wat we organiseren: bijbelkringen, workshops, feestjes, lezingen, een jaarlijks gala, een liftweekend, bezinningsweekend en andere weekenden weg, de kleinkunstavond en sportieve activiteiten. Daarnaast zijn er paar jaar ook meerdere weekenden weg en feesten met andere verenigingen die zijn aangesloten bij VGS-Nederland.

Binnen de GSVA zal je snel ingezet worden binnen verschillende commissies, zodat je naast je studie het studentenleven leert kennen, vrienden maakt en jezelf kunt ontwikkelen.

Wil jij Amsterdam ontdekken en meer uit je studententijd halen met christelijke medestudenten? Je bent van harte welkom om een keertje langs te komen op een woensdag om de sfeer te proeven!

Facts Plancius

Leden

Aantal leden

  • Percentage Vrouw 40% 40%
  • Percentage Man 60% 60%

Aantal eerstejaars

Mogelijkheden

N

Jaarclubs

N

Disputen

N

Verenigingshuizen

N

Eigen societeit

M

Eigen mensa

Openingstijden

 

Ma: –

Di: –

Wo: 19:00 – 04:00

Do: –

Vr: –

Za: –

Zo: –

Oprichting

1969

Contributie

€ 150,-

Bierprijs

€ 1,30

Lid worden

Eind augustus door middel van een introductieperiode.

Foto’s Plancius

 

Contact Plancius

Sociëteit / borrellocatie

Societeit de KPATHP
Prinsengracht 181-sous
Amsterdam

Bestuur / kantoor

Roelof Hartplein 2F
1071TT Amsterdam
0683703497

 

 

Email

bestuur@gsva.nl 

 

Internet

www.gsva.nl