Black Friday Nederland komt er weer aan! Sinds enkele jaren speelt Black Friday ook in Nederland, maar dat is niet altijd zo geweest. De “koopjesdag” komt oorspronkelijk uit Amerika, dit is namelijk de dag na Thanks Giving. De meeste mensen in de Verenigde Staten zijn deze vrijdag vrij, en Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstcadeautjes. Elk jaar doen er in Nederland steeds meer (web)winkels mee met deze Black Friday trend, waardoor jij ook met veel korting de leukste producten kunt kopen! Tip van de redactie: kijk eens op het aanbiedingen platform HappyDealz voor nog veel meer Black Friday Nederland deals in 2018.

Wij zullen de beste aanbiedingen van Black Friday Nederland 2018 voor je uitlichten! Ben je benieuwd wanneer Black Friday 2018 valt en wat voor aanbiedingen er in 2017 allemaal te scoren waren? Check hieronder!

Wanneer is Black Friday?

Black Friday Nederland valt dit jaar op vrijdag 23 november 2018. Veel webshops trekken deze koopjesdag door naar het hele weekend (zaterdag + zondag). En geregeld worden er aansluitend ook nog kortingsdeals aangeboden speciaal voor de eerste maandag na Black Friday in Nederland, deze dag staat ook wel bekend als: Cyber Monday.

Welke aanbiedingen er precies gaan komen met Black Friday 2018 is op dit moment natuurlijk nog niet bekend, maar hieronder heb je alvast een voorproefje van de black friday deals die we vorig jaar voor je gespot hebben. Op naar Black Friday 2018!

 

Black Friday 2017 aanbiedingen