Hindoe Studenten Forum Nederland

HSFN is een studentenvereniging die door middel van haar gezellige en leerzame activiteiten de samenhang onder onder Hindoe studenten (en zij die affiniteit met de Hindoe cultuur/filosofie hebben) in Nederland tracht te vergroten en zo streeft naar de instandhouding van de Hindoe Dharma. De activiteiten worden georganiseerd op basis van 3 pijlers: 1). Dharm & Cultuur, 2). Fun & Entertainment, 3). Studie & Carrière.

Er is altijd voldoende afwisseling tussen de pijlers, waardoor medestudenten zowel kunnen ontspannen als zich kunnen ontwikkelen. Zo worden er zowel lezingen als workshops gegeven op het gebied van dans, koken, carriere, netwerken, cultuur en Hindoe Dharma. Daarnaast organiseert HSFN ook regelmatig game nights, get-togethers met chai & mithai, movie nights, borrels, bowling events, voetbaltoernooien etc. 

Studenten die een actieve rol willen spelen binnen de vereniging kunnen zich aanmelden als bestuurslid en krijgen alle ruimte om zich te ontwikkelen in hun leiderschaps, presentatie, netwerk en communicatievaardigheden. Je houdt er een breed en waardevol netwerk aan over!

Facts HSFN

Leden

Aantal leden

  • Percentage Vrouw 54% 54%
  • Percentage Man 46% 46%

Oprichting

2002

Contributie

€ 10,- voor 4 jaar

Lid worden

Schrijf je in op de website: hsfn.nl/word-lid

Foto’s HSFN

Contact HSFN

Telefoonnummer

06 83308727

Email

info@hsfn.nl

Website

hsfn.nl