a.s.v. SSRE

Leuk dat je op zoek bent naar wat Eindhoven jou te bieden heeft! Sinds 1957 maakt de algemene studentenvereniging SSRE deel uit van het studentenleven in Eindhoven. Sindsdien kenmerkt SSRE zich als een vereniging met een open houding en diverse leden. Na jaren gevestigd te zijn in de Bunker zijn wij verhuisd naar een nieuw pand midden in het centrum: de Vestdijk 22. Hier kunnen onze leden minstens vier dagen per week samenkomen op sociëteit Eunaia.

Onze leden zijn voornamelijk studenten van de TU/e of de Fontys. Zij voegen binnen de vereniging samen in onder andere jaarclubs, disputen, onderverenigingen en verenigingshuizen. In deze verbanden wordt er voornamelijk samen geborreld, maar is er ook zeker de mogelijkheid om samen te studeren, sporten of op vakantie te gaan. Zo gaan we met de vereniging elk jaar een week op wintersport en in de zomervakantie een weekend zeilen.

Activiteiten
SSRE draait zeker niet alleen om borrelen. Binnen SSRE zijn er vele mogelijkheden tot zelfontplooiing, dit kan door het doen van commissies of door een jaar in het bestuur te zitten. Onze commissies organiseren jaarlijks vele activiteiten zoals het Nederlands Kampioenschap Beleidsdebatteren en de Businesstour. Naast deze serieuzere evenementen vinden er ook interne feesten plaats, zoals een Beaujolais, Limitless, Diesweek en het gala. Er zijn ook feesten die open zijn voor externen. Dit loopt uit van cabaret tot zwembadfeest (Aquavaganza) en van stadscantus tot ijshockeytoernooi (IJsvrij).

Al met al, staan wij ervoor om het beste uit onze studententijd te halen. Spreekt dit jou aan en wil je meer over ons te weten komen? Neem dan vooral een kijkje op ssre.nl of volg ons op instagram @asv.SSRE!

Facts a.s.v. SSRE

Leden

Aantal leden

  • Percentage Vrouw 30% 30%
  • Percentage Man 70% 70%

Aantal eerstejaars

Mogelijkheden

N

Jaarclubs

N

Disputen

N

Verenigingshuizen

N

Eigen societeit

M

Eigen mensa

Openingstijden

Ma: vanaf 17:00 

Di: vanaf 17:00 

Wo: vanaf 17:00 

Do: vanaf 17:00

Vr: –

Za: –

Zo: –

Oprichting

1957

Contributie

geen

Bierprijs

€ 1,10

Lid worden

Voor meer informatie over lid worden, zie ssre.nl/interesse of mail naar lidworden@ssre.nl!

Foto’s a.s.v. SSRE

Contact a.s.v. SSRE

Sociëteit / Kantoor

Vestdijk 22
Eindhoven

Email

bestuur@ssre.nl

Website

ssre.nl