DSCC/DJCR Audentis et Virtutis

Het DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’ is één van de grootste studentenvereniging van Enschede en wordt gesierd door een traditioneel karakter. ‘Audentis et Virtutis’ betekent vrij vertaald ‘voor hij die durft en moedig is’, wat meteen laat zien uit wat voor mensen onze vereniging bestaat. De leden van Audentis hebben een sterke band met elkaar en delen interesses in vele subverenigingen die Audentis rijk is.

Audentis onderscheidt zich van andere verenigingen door haar ondernemendheid. Zo wordt hét studentencafé van Enschede, ’t Gat in de Markt, draaiende gehouden door leden van Audentis. Daarnaast beschikt Audentis over een studieruimte die zich in de stad bevindt.

Vorm in jouw eerste jaar met anderen uit jouw lichting een jaarclub, een hechte groep vrienden waarmee je elke dinsdag gaat eten en daarna op de kroeg te vinden bent. Daarnaast heb jij de mogelijkheid je aan te sluiten bij een dispuut. Een groep vrienden bestaande uit meerdere lichtingen.

Binnen Audentis bieden 30 commissies jou de kans om jezelf organisatorisch te ontwikkelen. Dit is de kans om grote projecten te lanceren en ook naast je studie ervaring op te doen. Organiseer een groots gala op locatie, een skireis, of zet met je commissie een fantastische Kick-In neer!

Facts Audentis

Leden

Aantal leden

  • Percentage Vrouw 40% 40%
  • Percentage Man 60% 60%

Aantal eerstejaars

Mogelijkheden

N

Jaarclubs

N

Disputen

N

Verenigingshuizen

N

Eigen societeit

M

Eigen mensa

Openingstijden

Ma: –

Di: 18:00 – 04:00

Wo: –

Do: 21:00 – 04:00

Vr: –

Za: –

Zo: –

Oprichting

1996

Contributie

€ 110,-

Bierprijs

€ 0.90

Lid worden

Schrijf je in op de website: audentis.nl/word-lid/personalia

Foto’s Audentis

Contact Audentis

Sociëteit / Bestuur

Sociëteit T.R.A.M.
De Pakkerij
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
053 432 83 84

 

Email

senaat@audentis.nl