Navigators Studentenvereniging Enschede

Navigators studentevereniging Enschede, ook wel NSE genoemd, is een christelijke studentenvereniging in Enschede. We zijn een vereniging die God centraal stelt en het is een plek om nieuwe waardevolle vriendschappen aan te gaan. Elke dinsdagavond hebben we een verenigingsavond. Om de week is dat een trefavond waar we met de hele vereniging samenkomen om te eten, te zingen, te luisteren naar een spreker en te borrelen, de andere week is dat een kringhuisavond waarin we in kleinere kringen bij elkaar komen om dieper de bijbel in te duiken en elkaar beter te leren kennen. 

Naast de vaste dinsdagavonden hebben we geregeld op donderdagavond activiteiten zoals een gala of een kerstoutreach. Daarnaast gaan we twee keer in het jaar met de hele vereniging een weekend weg. Als Navigators Studentenvereniging Enschede zijn we aangesloten bij Navigators landelijk. We hebben daardoor ook contact met Navigators Studentenverenigingen door het hele land. Zo hebben we elk jaar een weekend, een songfestival en een sportdag waarin we studenten ontmoeten van andere Navigator verenigingen. Dit zijn optionele activiteiten.

Wil je een keer langskomen? Dat kan elke trefavond! Kijk op onze website om te zien wanneer de volgende trefavond plaats vindt.

Facts NSE

Leden

Aantal leden

  • Percentage Vrouw 38% 38%
  • Percentage Man 62% 62%

Aantal eerstejaars

Mogelijkheden

M

Jaarclubs

M

Disputen

Wel 6 ‘kringhuizen’
N

Verenigingshuizen

7 Verenigingshuizen
M

Eigen societeit

M

Eigen mensa

Openingstijden

 

Ma: –

Di: 18:00 – 00:00

Wo: –

Do: –

Vr: –

Za: –

Zo: –

Oprichting

1971

Contributie

€ 83,-

 

Lid worden

Lid worden kan bij NSE het hele jaar door.

Foto’s NSE

 

Contact NSE

Bestuur / kantoor

Bastille 3.21
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Email

secretaris@nsenschede.nl

 

Internet

https://www.nsenschede.nl/