A.S.V. Taste

A.S.V. Taste is met ongeveer 500 leden de grootste studentenvereniging van Enschede. De vereniging zijn gehuisvest in hun eigen sociëteit in het hartje van Enschede: Sociëteit Antigoon. A.S.V. Taste kent daarnaast elf verenigingshuizen, waar leden (gemengd en ongemengd) bij elkaar wonen.

Leden van A.S.V. Taste zijn binnen en buiten de vereniging actief in het studentenleven: binnen de vereniging is hier veel ruimte voor. Zo vorm je in je eerste jaar een jaarclub met wie je op dinsdag samen eet en mee naar de sociëteit. In je tweede jaar sluit je misschien wel aan bij een dispuut. Binnen disputen heb je leden vanuit alle jaargangen. Iedere donderdagavond komen alle kroegdisputen op sociëteit Antigoon om te borrelen. Ieder dispuut geeft zijn eigen invulling aan deze avond. Naast de vaste donderdagavonden op de sociëteit, borrelen disputen ook op een andere dagen bij verschillende (externe) locaties.

Ook is er de mogelijkheid om plaats te nemen in één van de ongeveer dertig commissies die A.S.V. Taste rijk is: zo kun je bijvoorbeeld een zeilweekend van organiseren, de verjaardagsweek van de vereniging (de Dies) of de orde houden op kroegavonden! Kortom: veel mogelijkheden om meer uit je studententijd te halen!

Facts A.S.V. Taste

Leden

Aantal leden

  • Percentage Vrouw 40% 40%
  • Percentage Man 60% 60%

Aantal eerstejaars

Mogelijkheden

N

Jaarclubs

N

Disputen

N

Verenigingshuizen

N

Eigen societeit

M

Eigen mensa

Openingstijden

Ma: –

Di: 21:00 – 02:00

Wo: –

Do: 21:00 – 04:00

Vr: –

Za: –

Zo: 22:00 – 01:00

Oprichting

1988

Contributie

€ 102,40

Bierprijs

€ 0.90

Lid worden

Schrijf je in voor het aankomende collegejaar op onze website: asvtaste.nl/word-lid/personalia

Foto’s A.S.V. Taste

Contact A.S.V. Taste

Sociëteit / Bestuur

Sociëteit Antigoon
Oude Markt 24
Enschede
053 432 6238

Email

bestuur@asvtaste.nl

Website

asvtaste.nl