ESN Groningen

ESN Groningen is een studentenorganisatie die onderdeel uitmaakt van het Erasmus Student Network (ESN). De organisatie is gefocust op het motto “studenten helpen studenten” en dit wordt bereikt door jaarlijks meer dan 150 activiteiten te organiseren voor Nederlandse en internationale studenten, waaronder een geweldige introductieweek aan het begin van elk semester om ervoor te zorgen dat nieuwe studenten een geweldige start hebben in Groningen!

De focus van ESN Groningen ligt op alle internationale en Nederlandse studenten in Groningen die graag in aanraking willen komen met verschillende culturen. ESN heeft als doel de integratie tussen internationale en Nederlandse studenten te stimuleren door middel van het bieden van hulp en ondersteuning bij academische, culturele en sociale integratieprocessen. Dit laatste gebeurt voornamelijk door de organisatie van een breed scala aan activiteiten, waaronder culturele evenementen (internationale diners, filmavonden, excursies naar verschillende plaatsen in en buiten Nederland), sociale evenementen (themafeesten, pub quizzen), educatieve programma’s (taaluitwisseling, carrière-evenementen) en liefdadigheidsevenementen.

Sluit je aan bij ESN om het beste uit je studentenleven in Groningen te halen en om geweldige mensen van over de hele wereld te ontmoeten!

Facts ESN Groningen

Leden

Kaarthouders

  • Percentage Vrouw 60% 60%
  • Percentage Man 40% 40%

Evenementen

N

Weekelijkse Student Night's

N

Maandelijkse Theme Party's

N

International dinners

N

Excursies

N

Pubquizzen

N

Sportactiviteiten

& meer!

Openingstijden

Ma: 13:00 – 16:00

Di: 13:00 – 16:00

Wo: 13:00 – 16:00

Do: 13:00 – 19:00

Vr: 13:00 – 16:00

Za: –

Zo: –

Oprichting

1989

Contributie

€ 7,50 per jaar

 

Lid worden

Koop een ESN kaart en je kan naar alle evenementen toe! Dit kan het hele jaar door.

Foto’s ESN Groningen

Contact ESN Groningen

Adres vereniging

ESN Groningen
Oude Kijk in ’t Jatstraat 5
9712 EA, Groningen​
050 363 7176

Email

info@esn-groningen.nl