INKOM introductieweek Maastricht 2019

De INKOM introductieweek wordt georganiseerd voor toekomstige studenten in Maastricht. Tijdens deze week leer je niet alleen de stad beter kennen, ook jouw medestudenten en de universiteit leer jij kennen. In week vol met leuke activiteiten zoals sport, culturele activiteiten en natuurlijk gezellige diners en feestjes.

Vanaf

19 augustus 2019

Tot en met

23 augustus 2019

Tijd tot start

Introweek

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Meer info

Programma INKOM introductieweek 2018

Let op: onderstaand zie je de voorlopige & samengevatte agenda voor de introductieperiode. Aan deze programma informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor de volledige en actuele agenda op de website van de introductiecommissie (link rechtsbovenin).

 

19 augustus 2019

 

De eerste dag van INKOM! ‘s Ochtends is het eerst tijd voor het inschrijven. Op het middagprogramma staat ‘Tour de Maastricht’ op de planning. ‘s Avonds is het tijd voor de grote opening en de after party.

 

20 augustus 2019

 

De tweede dag begint met een Future Workout en een dag op de universiteit. ‘s Middags en begin van de avond is voor de toekomstige studenten een festival georganiseerd met muziek en nog veel meer! Daarna kun je terecht op de Pub Crawl en Time Travel Tuesday.

 

21 augustus 2019

 

De dag gezellig beginnen met de Maastricht Market! Daarna mag je een activiteit kiezen naar eigen wens. ‘s Avonds ben je welkom op de Cultifest Foodmarket verschillende feesten.

 

22 augustus 2019

 

Donderdag staat in het thema van sport. In de ochtend en begin van de middag is er een sportevenement georganiseerd. Na het harde sporten kun je heerlijk genieten bij de barbecue. Na de barbecue is het tijd voor Cantus en/of film.

 

23 augustus 2019

 

Een drukke, maar leuke laatste dag. De dag begint met de Beach Lounge. In de middag staat de Mosae Master op de planning. ‘s Avonds kunnen jullie lachen bij de Comedy Night en als afsluiter feesten tot in de late uurtjes…